Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz tomy86 #23100 üzenetére
10 éve nem láttad az nem egy jó indok, hogy kitagadd az örökségből?
Mester árak:
Volt egy ismerős, aki a feleségem gyerekkori barátnőjének a férje volt.
Azt hittem, jóban voltunk, én barátként tekintettem rájuk.
Ő cserépkályhát épített, újított fel.
Kerek perec megmondta, hogy egy falusi kisnyugdíjasnak 15000ft-ért újrarakja a kályhát, egy gazdag vállalkozónak az új családi házába milliós nagyságrendért épít.
Ő ezt úgy adta elő, hogy az ilyen olcsó munkáit kompenzálja a drágábbakkal.
Mindig hívogattak minket síelni, hogy milyen jó, mert barátok együtt, stb... De sose mentünk, mert húzós árat mondtak. Egyszer hívott, hogy valaki a csapatból nem tudott menni, de már kifizette az utat. Mondom mennyi lenne? Azt mondta talán ingyen is. Én korrekten annyit mondtam teljesen magamtól, hogy a felét kifizezem.
Összepakoltunk, odamentünk. Addigra ott tartott a sztori, hogy aki nem tudott menni, talált állítólag valakit, aki azt mondta kifizeti az egészet.
Már ott voltunk, hülye fejemmel belementünk, kifizettük.
Annyit fizettünk másokkal közösködős apartmanra, mint amennyit kb 500m odébb egy teljesen sajátot szoktunk..
Aztán a portán egyszer kíváncsiságból elkezdtem nézni a katalógust, kiderült, hogy utcáról besétálva olcsóbban kaptam volna ott szállást. Mikor kérdőre vontam, világossá vált számomra, hogy ő összeszedett egy 8-10 fős csapatot, kapott még kedvezményt, és gyakorlatilag neki ingyen volt a sielés síjegyek kaja, stb. Mikor ezen fennakadtam (mert semmi gond, ha valaki ilyennel foglalkozik, de akkor ő nem emlegesse a "közös síelés barátokkal" mondatot.), még neki állt feljebb, hogy mit keverek, miért rontom a hangulatot, tiszta filléeb@szó vagyok.
Na ezek a mesterember barátok.Múltkor mikor a szomszédban 9-11.30-ig tartó anyagszükséglet nélküli kisebb melóért elkért a villanyszerelő zsebbe 40k-t, elgondolkodtam, hogy rossz szakmát választottam
Vicc ami megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest