- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
envagyok #23110 üzenetére
"10 éve nem láttad az nem egy jó indok, hogy kitagadd az örökségből?"
Hol olvastad, hogy ez lenne az indok? Ennyire nem vagyok tájékozatlan a témában. Ezt csak arra írtam, hogy furcsa, hogy testvérek között is indokolni kell a kitagadást. Az indok: "kitagadásnak van helye akkor is, ha a kötelesrészre jogosult a tőle elvárható segítséget nem nyújtotta, amikor az örökhagyónak szüksége lett volna rá." -
asdf_
veterán
válasz
envagyok #23110 üzenetére
Múltkor mikor a szomszédban 9-11.30-ig tartó anyagszükséglet nélküli kisebb melóért elkért a villanyszerelő zsebbe 40k-t, elgondolkodtam, hogy rossz szakmát választottam
Vicc ami megy.Nekem most a napelemesek a kedvenceim, én ott éreztem, hogy rossz szakmában dolgozhatok. Mindenekelőtt leszögezem, hogy tudom, egyszer kijön, és felméri pontosan, irodája van, teherautója van, szerszámai vannak (ha nem valami tróger, akkor alpinistacucca is, kobak, beülő, stb.), ha félúton benéz az eső, akkor sajnos abba kell hagyni, stb.,, de az, hogy kijönnek, felraknak a falra egy invertert + kábelcsatornákat, mellé 2 villanydobozt, ezeket bekötögetik, felraknak a tetőre mondjuk 8 napelemet, húznak a kettő közé gégecsövet, bele kábelt, meg még egyet a villanyórától, el lehet molyolni vele, tény,, a lényeg, hogy 2 ember max 5 órás melója és legyen mondjuk 1 óra oda, 1 óra vissza, amit autókáznak, tehát egy teljes nap, azt mondja erre, hogy munkadíj bruttó 400e (a felszerelt cucc bőven millió felett, és azért azon is van haszonkulcs) .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest