- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
taday0000000 #310 üzenetére
Ha a kólával nyeri az ember, akkor jó. Nagyon szép, nagyon jó hangja van, nagyon könnyű használni.
DE pl. nem könyvtáranként, hanem előadónként VAGY albumonként lehet navigálni. Ha nincs rendesen kitöltve az mp3 tag, akkor meg vagy lőve. Pl, ha a Track number-t üresen hagyod, abc-sorrendben lesznek a számok
Ha van egy filmzenei cd-d, ami küönböző előadók számait tartalmazza, azt csak album-módban tudod rendesen meghallgatni. Én többek közt ezért is utálom az iTunest.
ja, és CSAK ezzel az idétlen iTunessel lehet zenét tölteni rá, vagy a kis fizetős explorer-szerű progival. Ha megnézed a feltöltött zenéket, szanaszét dobálja őket, különböző XYZ folderekbe és átnevezi őket SKDIF3.mp3-ra meg ilyenekre.
Ez persze az én szubjektív véleményem.
Objektív dolgok viszont, hogy az akksija nem cserélhető, csak naggggyon drágán, nincs hozzá hálózati töltő, csak, ha veszel hozzá 9900,- ért. És persze, mint minden, amire ráteszik a félig megrágott almát, sokba kerül. És bármi, amit vehetsz hozzá, szintén drága.
Ezektől persze nem rossz, csak nekem nem tetszik.
Én pénzt nem adnék érte... De ajánlom annak, akinek erre van igénye. -
zlaboncz
tag
válasz
taday0000000 #310 üzenetére
Hö, Khirály
Bővebben?
Nagyon jó kis lejátszó, mind kivitelezésben mind hangminőségben kiváló. Az ára picit magas, van egy-két hátránya a konkurenciákhoz képest (pl. kisebb akkuteljesítmény) de ezeket (legalábbis nekem) bőven pótolja a minősége. Ízig-vérig Apple termék.
ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest