Új hozzászólás Aktív témák

• esfrost

tag

Hello everyone.

A szituáció a következő. Vettem kb 1,5 hete egy ipod mini-t... természetesen szerelmes vagyok bele. De azért kicsit fúrja az oldalamat egy dolog... Olvasgattam a forumot meg egyéb oldalakat, és mindenhol ilyen tizenórás üzemidőkről olvasgattam (18 óra talan vagy mennyi.) nah msot a nagy helyzet az, hogy feltőltöm csutkóra a cuccot, utazom 1.5 órát reggel, kb fél ora utan az aksijelző cuccon már nincs full a skála, hanem csak háromnegyedig van, délutan utazom még 1.5 órát akkorra csaknem a felénél jár már a skála, kora este megínt halgatom mondjuk egy órát és mit veszek észre? hogy csaknem le van merülve az ipodom... Olvastam róla, hogy volt valami rossz szeriás ipod aminek nagyon hamar lecsökkent az akumlátor teljesítménye... lehetséges, hogy az én készülékem is bele esett ebbe a szériába? Ha igen, akkor ki lehet e valahol cseréltetni az aksiját? Igen, láttam a linket, hogy lehet venni aksit.. de ki cseréli ki nekem? Papirok nincsenek a cuccrol se doboz se semmi. Apple szervizben kellenek nekem ilyen dolgok a szervizeléshez? Van még rajtam valakinek ilyen negatív tapasztalata a cuccrol? Annyit még hozzá teszek, hogy nem mászkálok a menüben sokat.. bekapcsolom beállítom a halgatni kívánt albumot vagy playlistet és szebre rakom... össze véve kb ha 2 percet tőltök a menüben mászkálással.

Válaszokat, tippeket, ötleteket, segítséget, előre is köszönöm.

-esfrost-

Új hozzászólás Aktív témák