- Teclast Tablet Topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Hello everyone.
A szituáció a következő. Vettem kb 1,5 hete egy ipod mini-t... természetesen szerelmes vagyok bele. De azért kicsit fúrja az oldalamat egy dolog... Olvasgattam a forumot meg egyéb oldalakat, és mindenhol ilyen tizenórás üzemidőkről olvasgattam (18 óra talan vagy mennyi.) nah msot a nagy helyzet az, hogy feltőltöm csutkóra a cuccot, utazom 1.5 órát reggel, kb fél ora utan az aksijelző cuccon már nincs full a skála, hanem csak háromnegyedig van, délutan utazom még 1.5 órát akkorra csaknem a felénél jár már a skála, kora este megínt halgatom mondjuk egy órát és mit veszek észre? hogy csaknem le van merülve az ipodom... Olvastam róla, hogy volt valami rossz szeriás ipod aminek nagyon hamar lecsökkent az akumlátor teljesítménye... lehetséges, hogy az én készülékem is bele esett ebbe a szériába? Ha igen, akkor ki lehet e valahol cseréltetni az aksiját? Igen, láttam a linket, hogy lehet venni aksit.. de ki cseréli ki nekem? Papirok nincsenek a cuccrol se doboz se semmi. Apple szervizben kellenek nekem ilyen dolgok a szervizeléshez? Van még rajtam valakinek ilyen negatív tapasztalata a cuccrol? Annyit még hozzá teszek, hogy nem mászkálok a menüben sokat.. bekapcsolom beállítom a halgatni kívánt albumot vagy playlistet és szebre rakom... össze véve kb ha 2 percet tőltök a menüben mászkálással.
Válaszokat, tippeket, ötleteket, segítséget, előre is köszönöm.
-esfrost-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Teclast Tablet Topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest