- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelágiusz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni egy HP deskjet 640c-s nyomtatóval kapcsolatban. Nemrég a nyomtató egyik pillanatról a másikra megzavarodott és nem nyomtat. A patronokat össze vissza mozgatja oda vissza.A pc felé pedig ''nem nyomtatható dokumentum'' hibaüzenetet ír ki. Már 5. éve nyüstölöm a nyomtatót de eddig a pillanatig nem volt vele semmi gond. Tudom vegyek inkább másikat ez már meg is történt de ott maradt a nyakamon két teli patronja és az utántöltő kittek is, hát ezért volna jó valamiféle megoldást találni.
A segítséget előre is köszönöm! -
Alex91
félisten
válasz Pelágiusz #201 üzenetére
Kabelt megigazitani, megmozgatni, hatha. Valoszinuleg elektronika, a forrasztasok vagy valamilyen alkatresz mar nem birja(ta).
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
CollectoR
aktív tag
Hi! Ma vettem egy HP3940 es nyomtatót az IPON-nál. Nézem a dobozt, nincs benne USB kábel. Keresem mindenhol de nincs, olvasom a papírt, rá van írva, hogy **Előrfordulhat, hogy USB-kábelt nem mellékelnek a nyomtatóhoz**. Ennyire el van magától szállva a HP??? De örülök hogy a nyomtatót mellékelik! Ez katasztrófa.
-
Dominique
csendes tag
Hali!
Kéne egy kis segítség. Van egy HP-PSC 2175 ALL IN ONE nyomtató ami nem igazán akar rendesen nyomtatni, kerepel kattog recseg ropog. Persze nem mindig, véletlenszerűen csinálja. Az tény hogy nem mai gyermek. De van valakinek ötlete, hogy mit kéne vele csinálni, hogy megjavuljon. Van lehetőség szoftvert frissíteni benne vagy hasonló dolgokra?
Előre is köszönöm a segítséget.Dominique
-
caprine
senior tag
válasz Dominique #207 üzenetére
Egy 10 kilós kalapács minden problémát megold. Utána garantáltan nem fog csikorogni.
Néz meg a hajtásláncát, ezeket teszteli elinduláskor. Ha ki van kopva, vacak műanyag perselyek akkor szorul sok mindent nem lehet vele csinálni nekem musteq szkenernél volt időnként csinálta beragadt, a vezető sint nem árt egy kicsit megkenni, hogy lazábban fusson.
Egyébként kuka. Akkora dömping van multikból, hogy januárban voltam a tescoban akinek nem is a számtech a fő profilja mégis volt vagy 15 multi készülék. Egy HP C5180-at vettünk végülis. Hálozati tintasugaras szkener fénymásol minden egyben (in the mix). Teljesen magyar soft hozzá, amiben van 1-2 grizes rész de az OCR utility amire legyintettem hogy biztos gagyi a multkor kellett és lefialtam mennyire jó, pedig volt dolgom az omnipagel és a finereaderrel is de ez nem semmi.Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Gabe Grand
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy OfficJet k550 - van. Eszméletlen jó nyomtató. A Business inkjet sorozatnak az egyik jobbik tagja. 4 Patronos a cucc. Egy patronnal ki tudtam nyomtatni kb 1000 oldalt úgy, hogy nyomtattam vele fényképet is. Viszont ennek is alaphibája, hogy néha több alpot húz be egyszerre. De ez eladói tapasztalataim szerint is tipikus HP betegség. Ezen kívül tudom ajánlani minednkinek. Mint alternatívát. Nagyon gazdaságos.
''...én miért nem lehetek boldog?''Gabe
-
vatomi
aktív tag
válasz Gabe Grand #209 üzenetére
Én most vettem egy Business Inkjet 1200 [link] nyomtatót, tényleg nagyon jó darab, gyors, takarékos és néha egyszerre több lapot szippant fel A nagyobb gondom az, hogy túl nagy margót hagy nyomtatásnál, akár fotót, akár sima papírra nyomtatok. Az alsó margó ami konkrétan sok, 2 mm hiján 3cm. Lehet ezt valahogy minimalizálni? Hiába pipálom ki ezt a lehetőséget a beállításoknál, hiába veszem le wordben kevesebbre, nem az igazi.
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy van egy HP 840C nyomtatóm és Eddig win98alatt ment is, nem volt vele probléma.
Most viszont Win XPre lett csatlakoztatva és telepítés után amit csak az XP nyomtató adatbázisából tudok telepíteni nem hajlandó nyomtatni.
A nyomtatási sorban látom a telepített nyomtatót, azt is, hogy üzemkész ám mikor nyomtatnék a nyomtatási sornál hibát jelez, egy vörös kis szimbólum látszik a nyomtatási sor ikonon, majd felhívja a figyelmem, hogy futtassam a hibakeresőt ami nemsok sikerrel zárult, nem ért semmit mint mindig
Szóval várom a segítségeket, jha a nyomtató LPT portos.-- end of transmission --
-
Joky@
csendes tag
Hello, eladó két bontatlan Hp 92A típusú patron HP lézernyomtatóba!! 10e Ft/db (boli ár 15e Ft/db), de azárba megegyezhetünk. E-mait küldj, vagy msn.
-
dhizzy
csendes tag
Van egy eladó HP DesignJet 100 A1es termál tintasugaras nyomtatóm,
60ezer pénzért, újonnan 300 körül van, ha jól tudom... sürgős lenne
1200*600 DPI, 16mb memória, hp PCL 3 GUI, energy star
Használt, hibátlanul működik, helyszínen kipróbálható (8-18h)
ha érdekel valakit, bármikor írhat vagy hívhat
tel: 0620/ 9457 848A lényeg a részletekben rejlik
-
robogooo
csendes tag
Helló!
Eladó egy HP deskjet 3650 tintasugaras nyomtató!
Alig használt!
Dobozban!
Adatok:[link]
Ár megegyezés szerint!
Gödöllő v. környéke! -
padreGregor
csendes tag
Hali
Tud valaki segiteni nekem?
HP Officejet 6310 fax szkenner nyomtato egyben! Lehetoseg van e arra hogy a beerkezo faxot valahogy file kent atkuldje a szamitogepre? Eleg surgos lenne !
Koszi
GregGregor atya
-
Rick4
félisten
válasz padreGregor #216 üzenetére
ha veszel egy 500ftos alanól modemet, akkor annak a faxprogramja fogja venni az adást, és közvetlenül a gépre fog érkezni a fax, nem egyszerűbb?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Stalker-2572
veterán
Vettem egy Canon iP2500-as nyomtatót. Nyomtatási minősége tűrhető, 500 lap alap elfogyasztottam a 11ml-es patront. Így kb 10ft-ba kerül 1 lap. Átszámoltam lézeresre is, azzal is kb ennyi lenne. Nem bántam meg a vételt, elég jól megy a többi fekete cucchoz
All Black...
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Az normális hogy egy HP nyomtatótt tintapatron töltés után újra kell kalibrálni?(Mármint hogy ne legyen csíkos a nyomtatás. kinyomtat egy tesztlapot és az alapján kell beállítani a színt meg a csíkokat. -
hanka
tag
válasz Stalker-2572 #218 üzenetére
Örülök hogy örülsz Jó választás volt.
Bár itt a HP topicban hülyén néz ki.
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
Tufa_
aktív tag
Hello. Van a cégnél egy officejet pro k5400 aminek meglettem bízva a feltöltésével. Namost ebben 88as patronok vannak. Hogy kell ezeket tölteni, ahol kijön a festék ott nem megy bele...
-
Thrawn
félisten
Aki talál nekem megoldást hogy lehet működésre bírni egy HP Deskjet 670C-t Vista (32 bit) alatt az vendégem egy sörre!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Ha találtam volna nem kérdezném. Win95/98-hoz és 2000-hez volt drivere, az XP beépítve tartalmazta, a Vista-ból kivették és trükközve sem sikerült megoldani.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Teszla_
senior tag
Hy!
Mi a múlt héten vettünk egy F2180 multifunkciós gépet, és eddig úgy gondolom, hogy nagyon megérte. tesco-ban volt 15k-ért. Tudom, hogy nem érdemes ott vásárolni, de hát ez van USB kábel sajna nem volt hozzá Mondjuk az a 299ft nem vágott földhöz. -
[KGR]
tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy HP F380as multifunkcionális nyomtató. 2 géppel használom, a gépek egy routerrel vannak összekötve (a routeren nincs nyomtatóport).
Az asztali gépemre van rádugva, a laptopon pedig hálózati nyomtatóként van feltelpítve.
Az lenne a kérdésem, hogy a laptopon hogyan tudom használni a scanner részét? Mit kellene feltelpítenem?MSI Megabook M673X
-
Tonyk
veterán
Segítséget kérnek HP 1200 tulajoktól. Sajnos valahová elhánytam a windows-os driver cd-t , így nem tudom használni a scanner "feltétet" rajta (tudom így már 1220-as...). Ez a rohadék HP meg nem teszi letölthetővé a szoftvert hozzá.
Akinek megvan, a win-es cd-t fel tudná valahová tölteni (kb 250MB) azt nagyon megköszönném!
Ja, Xp-hez kéne.gy.k. : nem a driver kellene, hanem a sw-amivel scannelni lehet!
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
metre1
tag
Sziasztok! Milyen fényképnyomtatásra alkalmas progit javasoltok, amivel fotókat A4-esbe rendezve nyomtatni lehet. Utólag lenne kivágva.
Pl 6 kép férjen el A4-be. Nekem megvolt a HP photosmart 715 cd-je de évekkel ezelőtt elveszett. És fateromnak kéne magyar nyelvű fényképes nyomtatóprogram.Samsung Syncmaster 740N, Gigabyte EP-35-DS3, Q9505, GSKILL 2*2GB DDR2 1000MHz, Galaxy GF9800GT, WD 320GB Caviar, Razer Diamondback egér és alátét
-
fireolto
tag
Üdv Laserjet 1200 tulajok!
Adott a megnevezett gép.
A baj:kb 10 oldalig nem szárítja a festéket, maszatol.10 oldaltól jó.De ha megállsz vele kb 5 percig,megint maszatol...
Ok?
Szervizesek mondták, hogy fixáló hiba.Más ötlet?
Köszi. -
MEKK
aktív tag
Hali.
Van egy HP PSC 1510es készülékem eddig hibátalnul működött. most kapcsolom be hogy nyomtatni szeretnék és villog a sárga hiba jel és Error van a példányszám helyén. Lap van benne patron van benne és tinta is van a patronokba.
mi lehet a hiba oka a lapot el sem kezdi behúzni...
a fénymásoló résznél a fekete felirat villog csak ha kiveszem a fekete patron akkor a szinessel együtt villognak -
Mr-Pamacs
senior tag
Tudnátok ajánlani valamilyen nyomtatót ami tud scannelni síkágyasan?
Max 15-t szánok rá és fontos h olcsó legyen az utántöltés, ha lehet lehessen a szineket külön cserélni/utántölteni.
Hp F2180-at néztem ki igaz ez nem többszínűs gép de olcsó a fenntartása.
Főleg FF-ben nyomtatnék sablonokat, fényképeket nem nagyon viszont sima képeket néha-néha így jónak kéne lennie a színvisszaadásnak. -
jancsikus
csendes tag
Sziasztok, azért írok, mert van egy hp psc 750es multifunkcionálisom!
Minden okés vele, de most vettem bele egy utángyártott színes patront (eredet hp No.78), és most összekeveri a színeket! A tesztoldalon zöld helyett sárga, a cián nincs is!
Pedig a felyen látom hogy van benne mindhárombol!
Kérlek segitsetek, köszönöm! -
illu
tag
hali
nem tudja valaki ez a tipus ált. mennyiért megy használtan kb? HP Deskjet D2460
ujonnan 10-11 ezer ft -
Dr. COPY.
tag
válasz jancsikus #234 üzenetére
Szia!
Nem kever az össze semmit a zöld szint a sárgából és a kékből állítja elő. Mivel nincs kék szin ez lesz a gond. Két lehetőség a valószínű, ha a klasszikusokat pl rosszul betett patron, nem eltávolított védőfólia stb.figyelemen kívűl hagyjük 1 rossz az utángyártott patron, 2 be van száradva a kék fúvókája. Ha egy hétnél nem állt tovább használat nélkűl, akkor én hajlamos lennék az 1-es lehetőségre gyanakodni. -
jancsikus
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Nem a védőfólia volt a gond, az rendesen el volt távolitva, hanem a kék be vol száradva! Rátettem egy zepire, és csak a piros és a sárga szin maradt ott!
Hát fogtam egy kis alkoholos ablaktisztitot, meg egy zsepit, lefujtam vártam, 2X, 3X megtöröltem a vonal irányába ugy hogy kozben kicsit nyomtam is és lassan kitisztult!
Először keveset eresztett, de aztán mégegyszer ablaktisztitoztam, és most már nem is csikoz, és jok a szinek, és szépek a fotok , és I'm happy!
Mégegyszer köszönöm!
Jó érzés hogy nem dobtam ki 4400 Ft-ot az ablakon!
Egyébként ez az utángyártott patron (eredeti: HP No. 78) az eredeti 19 ml (kb. 6000 HUF) vagy 38 ml (kb. 12000 HUF) helyett 50ml-t tartalmaz, de csak masszív sínnel rendelkező nyomtatkhoz ajánlom, mert lehet hogy a kicsi nem birja el a suját, és csúnyán fog nyomtatni!
Ahol én vettem az a IX. ker, Bakáts tér 8. Minden patronhoz van utánygyártotjuk, csak elotte oda kell telefonálni, hogy van e a raktárban: www.nyomtassolcson.hu
Mindenkinek jo nyomtatást kívánok -
sigmoid
tag
Nemrég vettem használtan egy duplex Laserjet 2200-ast. Nagyon meg vagyok vele elégedve minden téren, kivéve hogy:
Egyfelől elég piszkos lehet a papírtovábbító mechanika, mert itt-ott tipikusan poros/piszkos mechanikára utaló maszatokat hagy a papíron. Van-e valami egyszerű módja a tisztításának, vagy szervízbe kellene vinni?
(Mondjuk ha nincs, előbb-utóbb ezt általában le szokta vinni a rendszeres használat, úgyhogy ez kevésbé aggaszt.)A másik, hogy alighanem a leképező dobbal lehet valami gond. Mármint remélem hogy azzal, mert az a tonerrel együtt cserélődik. A tünet a következő: időről időre ugyanazon a szélességen (ööö... értitek ugye) a nyomtatott lapon mintha egy-egy kör alakú foltban nem égne rá rendesen a tinta a papírra, és egyik helyen van egy halvány "lyuk" (olyan 4-5 milliméter átmérőjű) a nyomatban, aztán úgy tíz centivel lejjebb meg az ottani nyomatra rá van nyomva az is, aminek fentebb, a "lyukban" kellett volna lennie.
Remélem érthető volt, nehéz így elmagyarázni. Tehát teszemazt van egy lap, aminek a teteje csupa A betű, az alsó fele meg csupa B. Akkor az A-k közepén van egy halvány rész, alatta meg a B-k közepén egy ugyanakkora részen a B-k tetejére a fentről hiányzó A-k is rá vannak nyomva.
Ez a jelenség úgy egy-két laponként ismétlődik, és van hogy bekövetkezik rendszeresen, van hogy lapokon keresztül egyszer sem.Tonercsere megoldja? Mert akkor megyek a boltba egyenest. Ha nem, akkor minek a hibája, és mit jelent a szervízelése?
...s elindulnék Nagy Szellemként rendet rakni a világban
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
Ha nincs rendszeresen papír elakadásod, akkor nem valószínű, hogy a papírtovábbító mechanika a koszos (bár elképzelhető). Azt próbáld meg inkább, hogy nyotatás közben leállítod a nyomtatót, kiveszed a dobegységet és megnézed a dob felületét, hogy ott ahol neincsenek betűk szép tiszta-e, vagy esetleg kissé hátteres. Ezt a problémádat amúgy egy eredeti festékkazetta beszerzése megoldja majd.
A másik problémával kapcsolatban én inkább a fixálóra gyanakodnék. Arra a részre ami beleégeti a papírba a festéket. Ez a rész csak cserével javítható és javaslom, hogy szervízben végeztesd el.[ Szerkesztve ]
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Én egy HP Dj 5652-est nyúzok már egy ideje. És meg vagyok vele elégedve. Valakinek valami más véleménye erröl a printerröl?
Érdekelne bele 56-os patron, lehetöleg üres. Ha van valakinek, dobjon egy privit. Megköszönném.
Üdv! -
sigmoid
tag
válasz Dr. COPY. #242 üzenetére
És mennyibe kerülhet a fixáló cseréje? Hol csinálják meg? Kellemetlen lenne ha többe kerül mint az egész nyomtató... (Csak mert a HP saját hálózatával nagyon rossz tapasztalataim vannak.)
Az nem lehet, hogy megsérült vagy összekoszolódott a leképező henger egy ponton, és amiatt van? (Minden esetre így is - úgy is fogok venni egy új tonert és kipróbálom...)Ami a papír koszosságát illeti, nem a dobtól van az biztos. Duplex nyomtatásnál mindig ugyanott egy-egy centis sötét csík van a lap két szélén, mintha valamilyen papírtovábbító vagy leszorító pöcök lenyomata lenne.
...s elindulnék Nagy Szellemként rendet rakni a világban
-
Dr. COPY.
tag
A fixáló alkatrészei kopó alkatrészek ergó nem lesz túl drága és utána jó ideig elfelejtheted. A hol csinálják meg és a HP saját hálózatával kapcsolatban: bármelyik nyomtató szreviz megcsinálja neked. Ha csak a kétoldalas nyomtatásnál jelentkezik a koszolás akkor valószínű a duplexben lesz a gond, amit körűltekintően te is meg tudsz oldani, de ha eldöntötted, hogy szervizbe viszed akkor inkább ezt is bízd rájuk.
-
gamer0101
aktív tag
Helló!
Nekem van egy HP PSC 2355 all-in-one készülékem [link] amivel most meggyűlt a bajom, de nem kicsit! Körülbelül 3x telepítettem újra a szoftverét, de mégsem akar működni a kezelőpaneljén lévő gombból például a Beolvasás gomb sem! Pedig erre volna most a legnagyobb szükségem!
Az óra mellett terpeszkedő ikonra, ha jobb egérgombbal kattintok, akkor a felugró menüben az Állapotra mutatva mindig változik a véleménye a szoftvernek: egyszer látja a nyomtatót, egyszer meg nem...
A poén az egészben, hogy minden esetben, amikor használni szeretném a panelen lévő gombok valamelyikét, akkor az helyes kis LCD a következő közli velem, hogy: "A funkció használatához telepítse vagy futtassa a HP szoftvert!"...vagy valami hasonlót, mert most például normális megkérdezi, hogy melyik a gépen telepített alakalmazásba szkenneljen (Paint, PhotoShop...stb), majd, ha kiválasztom a szimpatikus progit látszólag elkezdi a szkennelést...ismétlem: látszólag! Ugyanis nem csinál semmit! Valaki segítsen, mert mostmár eldobom azt a maradék hajamat is!Röhej ez a HP cég...a másik nyomtatóm is állandóan szivatott! Vagy én vagyok gyenge ehhez?
A válaszokat/tanácsokat előre is nagyon köszönöm!
-
Dr. COPY.
tag
-
stop
aktív tag
hi,
hp 2550-es színes lézer,
miért nem szereti a fotopapírt?
és hogyan tudok 10x15 cm-es papírt (méretet) beállítan?
kösz előre is
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.