- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
A 300-as FSB egy E3300/E3400-hoz elég.
Egy E3300 300-as FSB-vel 3,75Ghz-en járna, az úgy bőven ok.7000-ért láttam G31M-ES2L-et (Chaser is és mások is annó elég szép eredményeket értek el ilyen lappal az E3000-s topikban), ezért ezt mondtam az ismerősnek, szóval kb. ez a keret.
Csak úgy néz ki egyik sem aktív hirdetés (van amit már elvittek, van amelyik eladó nem jelentkezik, van aki csak géppel együtt hajlandó eladni).
8e még beleférhet, 9e már necces.A P35 jó ötlet.
Az Integrált VGA egy cserénél jól jöhetne átmenetileg, de annyit nem ér hogy amiatt más lapot vegyünk.
Meg kb. a mostani VGA-ját (Ati X300 SE vagy valami hasonló) már meg sem éri eladni...Gondolkoztam még azon is, hogy DDR3-at tudó lapot kellene venni.
De biztos hogy jócskán drágább.
De annyival csak nem drágább, mint amennyit azon spórolnánk, hogy a DDR3 olcsóbb.
Vagyis akkor inkább nem spórolás lenne, hanem egyből 4GB DDR3 menne bele (azt hogy 1 modulban vagy 2-ben, abban még tanácstalan vagyok), a 2*1GB DDR2 helyett.
Most 2*512MB DDR2-667 van, ez is kb. eladhatatlan. -
gari24
tag
-
imre1987
csendes tag
Minden Auto-n volt hagyva. egyébként a Ramokat 4-5-5-16 os időzítésekkel is hajtottam egy ideig, de inkább az időzítés lett jobb.
Itt a RAM értékekkel elégedett vagyok,
kivéve a ~6000-es olvasás és a 82-es időzítés ami nagyon kevés.Ezen a lapon nagyon sok beállítás van a ramokhoz, a másikon nem volt még Command Rate se (ott alapból 2T volt), de az Everest szerint itt is 2T.
-
Sanyi19
őstag
Próbáltam auto-n és fix 100 -on is. Ugyanazt csinálta. Feszültségeket meg ha nem auto-ra rakom, akkor instabil lesz az egész, auton 3150 Mhz-et megy benne az E5200. ha meg beállítom mjuk a feszültésget 1,2 v ,ra akkor már 3 ghz-nél is kékhalált dob játékoknál. Sőt még az élményindexet se tudja úgy befrissíteni.
Akkor ez maga nem gáz, hogy úgy indul? mondjuk nem sokszor áramtalanítom, csak ha vihar van, ha nincs akkor általában megy a gép
.
-
erichzsolt
csendes tag
Szia!
Azt jelenti hogy nem kezeli le dual channelben.
Elözö deszka egy asus p5pl2-es lap volt ott sem ette dualban, bár arra nem is írt olyat hogy kezelné.
Ennél a deszkánál viszont körültekintő voltam és direkt megnéztem a kompatibilitást, hogy jó-e... erre rohadtul nem lett jó -
Slyer
senior tag
-
atesss
addikt
Hopsz, bocsánat egy kicsit megfelejtkeztem a topicról, most használt ultrahordozható subnotikat nézegettek (ezt magamnak).
Köszi, ez egy jó kis összeírás !
És -bh- -nak isDe asszem így is lesz még kérdésem, ami nem világos ezek alapján sem főleg a G31-es lapokról.
Holnapra megnézegetem.Főleg a DES és annak különbőző változatai / más fogyasztáscsökkentő dolgok.
Pl. ahol én is tudnám windows alól "On the fly" állítani az FSB-t, feszültséget, Ram osztót (ha van ilyen lehetőség is), stb. ami nem világos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest