Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocso83
csendes tag
Realtemp-pel mértem. Nekem is gyanús kicsit. Nincs ugyan közvetlen mérőm a vízhűtő rendszerben, de a csövet megfogva még csak langyos sem volt, nemhogy 70 fokos. Még ha a proci felületén nem is egyenletes a hőleadás és mondjuk 8-10 fokkal melegebb akkor se értem hogy mehet föl ennyire. Főleg úgy nem értem hogy a Realtemp 35-36 fokot mutat így alapon járatva (internet, szövegszerk. stb), Cod5 alatt meg 48-50 fok környéke
Szóval benne van a pakliban, hogy a szokásos szar wolfdale szenzornál is szarabbat fogtam ki
A memória amúgy marha jól bírja, még 900Mhz-en is megy 4-4-4-12ben stabilan. Bár ez nem lep meg annyira, mert a régi lapban 5-5-5-18-ban ment 1080Mhz-et.
Még a max fsb-vel játszok kicsit az tuti, mert 500Fsb mellett is csak a prime dobott hibát, amúgy ment minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ubiquiti hálózati eszközök
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- RAMAXEL/ SAMSUNG/ KINGSTONE / SK HYNIX / MICRON/Notebook RAMOK eladóak /4 GB / 8 GB / 16 GB / DDR4 /
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest