- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocso83
csendes tag
Realtemp-pel mértem. Nekem is gyanús kicsit. Nincs ugyan közvetlen mérőm a vízhűtő rendszerben, de a csövet megfogva még csak langyos sem volt, nemhogy 70 fokos. Még ha a proci felületén nem is egyenletes a hőleadás és mondjuk 8-10 fokkal melegebb akkor se értem hogy mehet föl ennyire. Főleg úgy nem értem hogy a Realtemp 35-36 fokot mutat így alapon járatva (internet, szövegszerk. stb), Cod5 alatt meg 48-50 fok környéke
Szóval benne van a pakliban, hogy a szokásos szar wolfdale szenzornál is szarabbat fogtam ki
A memória amúgy marha jól bírja, még 900Mhz-en is megy 4-4-4-12ben stabilan. Bár ez nem lep meg annyira, mert a régi lapban 5-5-5-18-ban ment 1080Mhz-et.
Még a max fsb-vel játszok kicsit az tuti, mert 500Fsb mellett is csak a prime dobott hibát, amúgy ment minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest