- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz krono. #112311 üzenetére
Minden irónia nélkül állítom, hogy ha valamelyik eladóban - nem feltétlenül alisban, hanem teljesen átalánosan - nem bízik valaki, akkor inkább ne menjen bele az üzletbe, abból nem lesz baj.
Ezért is szereten ezeket a fórumokat, valamit én nem veszek észre, de más igen. Ettől még simán lehet, hogy nincs bukta a háttérben, de inkább legyünk óvatosabbak. Nézzük meg másik helyen, jobban értékelt eladónál, stb-stb.Alis 9500-as már volt a fejemen, hasonlítottam is össze X2HR-el. Ha az nem volt eredeti, akkor qrv@ jó minőségű hamisítvány volt.
Mondjuk pont Philipsnél volt olyan pl., hogy X2HR-nek is volt egy gyárilag butított verziója, az X1s, ami gyakorlatilag ugyanaz volt, csak az X1-es színkombinációjában és az eredeti 3m-es kábel helyett 1,2m-essel. Max még egy ilyet el tudok mondjuk képzelni, egy chinese version 9500-as.#112313bitrograde: Jelen esetben az M50X volt a kivétel, nem a "szabály".
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz krono. #112090 üzenetére
A gyereknek vettem egy HyperX mikrofonos fülest, amikor meghalt a Logitech fülese. Kábé két napig használta, mert az osztálytársai (akikkel online játszik) halálra cikizték a mikrofon minősége miatt...
Volt egy kisebb tarcsi Logotech füles, azóta azt használja (amíg nem kap valami jobbat), érdekes módon megszűntek a panaszok a mikrofon minőségére."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
zodo
nagyúr
válasz krono. #111444 üzenetére
Térhatású zenék, zörejek stb. az Arctis 3 mellett már sok újat nem tud mutatni mert annak az a fő képessége.
Tudom gémer cucc de az FPS játékok királya ahol minden nesz, kopogás, lövés, robbanás stb és azok iránya/mélysége elengedhetetlen.Nem ismertem azaz soha nem is halottam az említett előadóról.
Gzula[HUN] vagy aki tud forrást.
Szétszedős/összeszerelős videót kérhetnék?
Fej/fülpárna csere témában.RetepNyaraB
Nagyon rég azért vettem mert sokan ajánlották de tuningolni sosem gondoltam.
Valamiért ennek füles aljzata jobban szólt mint az akkor Marantz SR5200 házimozi erősítőé és csak emiatt tesztelném.
2 hete vettem egy 2.1 erősítőt majd azzal is megnézem. Marantz PM6700 -
stellaz
veterán
válasz krono. #111002 üzenetére
Ezt azt jelenti, hogy bármint rendelek az aliról, akkor lejön ez az akármennyi dollár összeghatártól függően?
Akkor berendelek egy OpenHeart kábelt, a FIIO magyarországi oldalán egy hónapja 1-2 szállítási időt írnak (máshol sincs, mindenki tőlük szerzi be), a telefonjukon csak hangposta van, az üzenetre meg nem válaszolnak.
-
zodo
nagyúr
válasz krono. #111061 üzenetére
Már kosárba sem engedi tenni de kipróbálom más beállításokkal.
Köszi a tippet!Szerk:
Austria-t választva be tudom tenni de továbbiakban mikor látja a hazai címet máris " nem elérhető a régiómban"Gzula[HUN]
Ha csak a kódnál tartanék.. nem is érdekelne.
Szerk 2:
€ helyett $ és talán sikerül vennem.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz krono. #110019 üzenetére
Fidelio X2HR + V-moda boompro, vagy egyéb másik mikrofonos vezeték. Korábban ITT párat összegyűjtöttem. Én a Sony MDR-1A/am2 gyári mikrofonos vezetékét tartottam meg erre a célra.
Alpha után szerintem az M50X STS volna, ami nem tér el tőle nagyon, de szerintem kényelmetlenebb lenne hosszú távon.Esetleg bevállalsz egy SHP9600MB-t, ami vsz. a 9600-as gyári headset kialakítású cucca, de arra még megy még áfa meg vámkezelés, mert én csak az amazon.com-on láttem. Már, ha egyáltalán találsz egyet, amit el is postáznak. IMO nincs értelme, inkább az X2HR + másik kanóc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla