- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
BoneDragon #91375 üzenetére
Esetleg ott van még a HD560s, az kapható itthon is.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
BoneDragon #91375 üzenetére
Én úgy tudom (lehet nem pontosan), hogy 27%ÁFA és 3500HUF vámkezelési díj megy rá, de VÁM külön nincs fejhallgatóra. Viszont a szállítási költség is az ÁFA alapot képezi. Én is a Massdropot ajánlanám. (drop.com) Különféle kedvezménnyel kb. 70 és 75 ezer HUF között állna meg kb. az 58X.
Novemberben Amazon.fr oldalon 95 €+posta (kb. 110-115€, mert onnan nincs se vám, se áfa) volt a HD599, ennél jobb ár/érték arányú ajánlatot az elmúlt kb. 2 évben nem nagyon láttam Sennheiserre. Csak akkor, amikor dropon lent volt az ára az 58X-nek, és még jött rá 10vagy20$ kupon kedvezmény, és valami miatt nem akadt fent a vámon. Szóval vagy vársz novemberig, vagy mást keresel, vagy spórolsz még (pl. egy HD569-re, az zárt és nem műbőr párnája van). És akkor még szarabbul is fog szólni a fejesed alaplapiról, mert a jó fejhallgató a hibákat is felerősíti, szóval mehet hozzá egy jó DAC és/vagyAMP.HyperX Cloudokról a mikrofon leszedhető, ha zavar. A Cloud 2-höz meg jár egy dedikált DAC is (nem egy nagy durranás, de alaplapinál jobb).
Hátránya részemről, hogy a vezetéke nem cserélhető, és a műbőr párna lehetne jobb minőségű. De ha a textillel használod, ez úgyse érintene.
#91372ashtm: Meg. De nagyon duLván. (A pro30 ugyanaz, mint a pro50, csak a 10-es más)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged