Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    OneOdio Studio Pro vs. OneOdio Studio Standard (új nevükön Studio Pro-50 vs. Studio Pro-10)

    Túl sokat nem teszteltem, mert a "main" laptopom szervizben van, a 7-8 éves "játszós" meg még az USB DAC-ot se ismeri fel, szóval maradt az alaplapi. Külsőségben annyi különbséget vettem észre, hogy az olcsóbb verzió (BF-kor volt 17 dollár, most olyan 25) igénytelenebb dobozban jön, a hangszóró előtt vagy egy + vékony texil felragasztva a kagylóra, és...
    a PÁRNA. Más különbséget nem vettem észre. Vezetékek ugyanazok.

    De a párna. Most mondanám, hogy igazi gagyi kínai, de a 3 dolláros kínai jobb minőségű. Sima szivacsa, ami azonnal összemegy, beizzadós, olcsó x@r. Hangja is pocsék tőle, és azonnal összemegy, ahogy a fejemre rakom. Felrakva a Studio Pro párnáját a Standardra a hangzás nagyjából ugyanaz, lehet árnyalatnyi különbség van, de nekem ezzel a hangkártyával nem jött át.

    Sum: Akkor ajánlom az OneOdio Standard-ot, ha nem viseled el alapban a műbőrt a fejeden, és alapban cserélnéd textilre. Ehhez tudom ajánlani a kívül műbőr, belül "bundás" párnát. Sima textillel szerintem nagyon vékonykás lesz a hangja. Ezen kívül pl. akkor, ha a színeket kombinálni akarod, és a piros fejpántos jobban tetszik, és rendelsz hozzá Studio Pro párnát.
    Ezeken az eseteken kívül NEM.

    Ha simán csak akarsz venni egy fejhallgatót, nem akarsz se moddolni, se semmi extra, akkor a Standard verzió senkinek se jusson az eszébe, nagyon gagyi a gyári párnája és tökéletesen elront mindent, ami miatt szeretni lehet azt a fejhallgatót.

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák