Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
kitünő padok, steelpad ss-t vedd lehet h már unalmas vok ezzel a szöveggel, de nem fogjatok megbanni, 5L-t felesleges megvenni, ott a razer mantis speed, és csuszik ugy, van olyan jo, olcsobb, nekem az 5L nagyon tapadós volt... mert kiprobaltam!
ha olcsobb kell de nem sz*r akkor még igen elterjedt a jo olcso steelpad qck, sajna nem csuszik annyira jol(mint műanyag társai), de hyperglide-al pontosan lehet rajta jatszani!
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Chandler
senior tag
aha köszi
ööö holnap valószínű hogy elmegyek a pixelbe veszek egy egérpadot vagy s&s-t vagy 5l-t vagy esetleg még exactmat is szóba jöhet
meg még az icemat is
hogy tudom felrakni a skate eket egy diamondback egérre? az össze talpa ilyen félkör szerű forma... akkor méretre kell vágni vagy mi? :S -
Chandler
senior tag
olcsóbb lenne ha lehetne kapni a pixel be de soha többet nem forgalmazzák a corepadot mert alig vették (nem igazán értem mert az emberek nagy része szerint jobb a corepad mint az icemat)
egyébként műanyag pad mellett döntöttem mert az nem hideg
és szerinted melyik műanyag pad a legjobb? és jobb náluk az icemat? tudom hogy üveg de annyit áradoznak róla meg a corepadrol csak hat a corepadot nem lehet magyarországon kapni
elmentem abba boltba valahol kinn apicsába, csömör környékén és zárva volt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika