Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razor_alpha

tag

válasz Tuco78 #3335 üzenetére

Köszönöm az összefoglalót, nem tervezek egérpadot venni mostanában, különben egy viszonylag kommersznek számító X-ray Thuner 8-ast használok évek óta, teljes megelégedéssel, és igen a merev egérpadokat kedvelem főleg, mivel laptop mellett gyakran jól jön, hogy méretre kisebb mint a notebook, és ha szükségem van egérre az ég világon bárhol egyenes felületet ad.
    Az üvegpadot azért említettem, mert manapság egyre ritkább, de sokan azért még így is nagyon szeretik, anno alkalmam volt a legtöbb egeret és egérpad kombinációt kipróbálni, akkor még komolyabban számított nekem is aktív versenyszerű játéknál, hogy mi mennyire csúszik, kopik és mik a tulajdonságaik, mára már inkább rokongyerekeknél nézegetem meg csak őket, ottani tapasztalat, hogy a szivacsszerűek esetében nagyon nagy az elhasználódás, szamárfül morzsolódás. Drágább kategóriára gondolom ez annyira nem jellemző.

[oWn]f4te: Igen zabálják a teflon skatet ezt elismerem, ezért szoktunk rá anno a felragasztható teflon szalagra, úgy viszonylag tűrhető volt árban is.
    Az izületnek nem tudom mennyire árt, a fenti corepad elég hamar átvette a testhőt a felület nagy részén, engem csak a lekerekítetlen pereme zavart.

Új hozzászólás Aktív témák