Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiac
csendes tag
Meggyőztetek, corepad c1 megrendelve!
-
kristof123
őstag
válasz WolfheartGR #4898 üzenetére
Igen az a "csöppség" van. ((:
-
WolfheartGR
őstag
válasz kristof123 #4897 üzenetére
XXXL?
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Codiac
csendes tag
Logitech G400 egeremhez milyen padot ajánlotok? Steel vagy szövet? főleg online fps-re használom!
-
SQX_Barto
addikt
válasz gregus021 #4892 üzenetére
Köszi a választ!
Lehet délután beugrom a pixelbe és megveszem, este meg megkapom az egeret is
Nem is a színekkel, inkább a mintázattal vannak apró kétségeim, de remélem alaptalanok[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
gregus021
tag
válasz SQX_Barto #4891 üzenetére
Az optikai Roccat Kova+-om a QCK+ Navi-n tökéletesen működik pedig ott is vannak bőven színek. Szóval szerintem nem lesz vele probléma.
-
SQX_Barto
addikt
Rákerestem fórumban de senki nem tett még említést a QcK frost blue edition-ről.
Tetszik a desing, meg az is, hogy nem drágább, mint az alap. Kérdés, hogy egy mx 518 szenzora (ha sikerül megcsípnem a kiszemeltet, az lesz az "új" egerem) mennyire szereti ezt a designt?[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sopijani
csendes tag
Sziasztok.
Tesoro Aegis szériáról mi a véleményetek?
Valamint a varrott szélű egérpadokról. -
hoba31
csendes tag
Helo!
Tudja valaki, hogy hol lehet egérpad alapot venni? Arra a szivacsgumiszerű cuccra lenne szükségem, hogy saját,textillel bevont egérpadokat csináljak.
Köszönöm előre is!
-
gregus021
tag
Sokan mondtátok itt, hogy használjunk csuklószorítót, hogy ne zsírosodjon az egérpad. Köszi a tippet, egy ideje így használom és tökéletesen jó. Haverom hardcore megoldása erre: nem volt otthon csuklószorítója, felhúzott a könyökéig egy gumikesztyűt.
-
LJ.
tag
válasz SQX_Barto #4883 üzenetére
De teljesítmény beli különbség van a kettő között? Ergonómiailag nem annyira érdekel, valószínű mindkettő megfelelő lenne nekem. Ha a nevek alapján kellene döünteni, a Control logikusabb választás lenne. Viszont használtan aprón csak Speed verziót használtam, afelé hajlok.
-
SQX_Barto
addikt
A Speed sima selymes felületű, a Control érdesebb. Ha van lehetőséged kipróbálni, pl Pesten a pixelben (Nem tudom éppen pontosan van-e náluk, meg most mi a módi, régen ki volt rakva egy rakás pad meg egér és lehetett próbálgatni)
-
LJ.
tag
Sziasztok!
Egérpad után nézelődök, egyelőre sikerült leszűkíteni a mezőnyt a Razer Goliathus egérpadjaira. Ugyebár ebből van két verzió, a Speed és a Control, más-más felülettel.
Én nem játszok, viszont CAD programokhoz precíz egérmozgásra van szükségem. Ehhez mindegy melyik verziót veszem? Egy Razer DeathAdder 3,5G egérrel használom majd.
Köszönöm a válaszokat! -
CoolBoy323
nagyúr
2k környékén milyen padot javasoltok microsoft intellimouse optical 1.1A alá?
SteelSeries QcK mini, Revoltec Fightmat? Egyéb esetleg?
Fontos, hogy ne kopjon el 1 év alatt, lehetőleg több évig használható legyen, és ne "ragadjon rá a por" (elég poros a környezet) tehát pl vizes ronggyal takarítható legyen...
bár a kopást befolyásolja gondolom az egér talpa, ami nem hiszem h a "legpadkímélőbb" -
Sasu007
csendes tag
Sziasztok!
Születésnapomra kaptam egy Ozone Radon 3k lézeres egeret. Az egérrel eddig nagyon elégedett voltam, igaz sima bútorlapon használtam. Arra gondoltam mielőtt elkopna a lap, beszerzek alá egy egérpadot.
Többnyire FPS játékhoz kellene a pad, közepes, kissé talán magasabb sensel játszok. Első normális egérpadom lenne, összehasonlítási alapom nincs.
Az eddigiek alapján talán a speed jellegűek illenének hozzám, csak tartok tőle, hogy nem fog az egér "leszaladni" a padról?
Arra is gondoltam, hogy mivel Ozone az egér ezért lehet, hogy egy Ozone pad illene hozzá pl:Ozone Trace
http://www.ozonegaming.com/product/trace/Ettől függetlenül más típus is érdekel természetesen!
Előre is köszönöm!
Üdv.:Sanyi -
SQX_Barto
addikt
Ez a része szerintem is baromság
De tetszik az anyaga, meg hogy selymes, tapad is a másik oldala az asztalhoz, szóval egérpadnak nem rossz és jobb, mint az olcsóbb szövet vackok. (nemrég vettem egyet kb 200 Ftért és szétjött egy hónap alatt)
Egy olcsó alternatívának akár másnak is jól jöhet.
Egyébként ilyenek tippeket Ti se tartsatok magatokban
Nem mindenkinek van "kedve" 2-3 ezerért QcK-t vagy mondjuk Goliathus-t venni.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Szeretnék ajánlani egy olcsó egérpadot, ami (eddig) nekem kellemes csalódás.
Hama Notebook Pad.
Hosszútávú tapasztalataim még nincsenek vele, de mivel sokat fps-ezek, ezért eléggé igénybe veszem. Van ilyen reklám dumája, hogy 3 az 1-ben, mert hogy kijelző törlő, notebook takaró meg egérpad, a másik két "funkcióját" nem használom. Szép selymes a felülete, már-már emlékeztet a régi QcKm-ra
Nem akartam most drága padot venni, főleg egy kb 900 Ft-os egérhez. Pár hónap múlva már tudni fogom, mennyire kopik, eddig jól bírja (~egy hét használat alatt kb) 7 vagy 800 Ft volt Media Marktban (Europark)
Aki nem akar sokat költeni padra, annak akár alternatíva is lehetIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
WolfheartGR
őstag
válasz kristof123 #4875 üzenetére
Nekem kettő van a kezemen, hogy takarja az alkarom javát.
-
kristof123
őstag
válasz WolfheartGR #4874 üzenetére
A fejes tényleg nagyon jó. Zenére, játékra egyaránt. Egy hátránya van, recseg-ropog, de ez az "előnye" miatt van (engem mondjuk nem zavar, mindig zenét hallgatok...). Műanyag miatt könnyű és olyan érzést kelt mintha nem is lenne a fejeden.
A billről akkor nyilatkoznék, ha lesz O-ring a gombokon.
A csuklószorító azért sem jó 5let, mert akkor az egész alkaromra kéne. Kipróbálok azért egy csúszósabbat hátha beválik. -
WolfheartGR
őstag
válasz kristof123 #4873 üzenetére
Erősen gondolkodok olyan fejesen mint neked van. Egekig magasztalják. Van aki wh szinten emlegeti, annyira pontosan tudta benne pozicionálni, hol az enemy merre kódorog. Megvagy vele elégedve? Mik a tapasztalatok? És a billel?
Nem jó anyagból van a csuklószorítód. Vehetsz olyant ami csúszik, mint a taknyozott korcsolya a jégen.[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz kristof123 #4871 üzenetére
Az egérpad eddig tökéletesen bevált. Nem téveszt/ugrik/stb... rajta az egér (g4oo). Pedig kap rendesen, plafonon ~40 cm/180°. Már kibontás után is rögtön kiegyenesedett, nem csúszkál el és szvsz a vastagabb padok jobbak, Roccat Taito (3 mm) után érezhető volt a pozitív változás (igaz ez új). Egyedüli gondom vele az, hogy elfért volna egyel nagyobb is (én toldottam rajta még 15 cm-ert).
(#4872) WolfheartGR: Csuklószorítóval, irgalmatlan kényelmetlen és leragad rajta a kezem. Így ezt hanyagolom.
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz kristof123 #4871 üzenetére
Minden f@sz@ lesz. Csuklószorító használata ajánlott. Óvja a padot a bőrödtől való zsírosodástól.
-
kristof123
őstag
Megjött a Corepad C1 egérpad. g400 alatt fogom tesztelni, majd írok mi a helyzet vele.
-
NORBl
aktív tag
Berendeltem a SteelSeries QcK Mini-jét. Pad - hoz kell garancia ? Persze, gondolom jó, ha van, de arra lennék kíváncsi, hogy az itt jelenlévők közül valaki vitte már vissza a padját, mert szét jött, magától elszakadt ? Mert "csak" 1 év lesz az enyémre...
-
gregus021
tag
SteelSeries QCK+.
Április óta van ilyenem egy Roccat Kova+ alatt és semmi probléma nincs vele, nem is túl csúszós, nem is túlságosan tapad, a tökéletes középpont.Akár nagy, akár kisebb DPI-n játszol mindkettőhöz megfelelő. Sokan használják itt a fórumon, mindenki csak jókat ír róla. -
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
4 - 5 ezer forintért mi a legjobb Ár/érték arányú egérpad ? Normál méretű kéne, esetleg egy kicsit nagyobb...
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
wariror
tag
Üdv!
Nemrég beruháztam egy steel.sensei egérre,
külföldről rendeltem hozzá egy func 1030-as
padot de sajnos nekem borzasztó korcsajapája,
szinte a vezeték súlyától elmozdul az egér.
Esetleg tudtok e ajánlani valami kevésbé
csúszós padot elvileg műanyagot szeretnék
de ha nincs akkor jó lesz a szövet is.
Esetleg lehet ezeket valahol kipróbálni is? -
WolfheartGR
őstag
válasz kristof123 #4858 üzenetére
Nem lesz vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz WolfheartGR #4857 üzenetére
Szerinted 40 cm-en okoz majd valami problémát?
-
WolfheartGR
őstag
válasz kristof123 #4856 üzenetére
Nem tom megmondani pontosan most, gép nélküli átmeneti állapot van. Kb 25 +-5cm-re becsülöm.
-
kristof123
őstag
válasz WolfheartGR #4855 üzenetére
Ez biztató, Én is ilyen "terítőre" szeretnék beruházni ugyan ezzel az egérrel. Neked játékban hány cm egy 180?
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Lehet, hogy mar kérdeztem:
Corepad C1 XXXL +G400 tapasztalatok? Most qck van, azzal tudom szépen rangatni, csak mindig figyelnem kell, hogy szélre tegyem az egeret. Ha keveset játszok, akkor kimegyek a rutinból és az egér mindig landol a padon kívül, kellene egy nagyobb térítő -
degec
senior tag
Tisztelet !
Segítséget szeretnék kérni, mert bár elolvastam az 1hszt nem tudok dönteni.. !
Szóval irodázásra kellne olyan egérpad ami 5-6 ezer max, és nagyon vékony de jól bírja a strapát.. eddig noname ilyen leragasztósat használtam ami nagyon jó volt, csak a takarítónéni mindig felszedi ergo elvesziti a letapadóságát és semmit sem ér azán...mert elmozdul.. szövetet én nem szeretem, ennek a felülete kicsit érdesített műanyag volt nekem ez megfelel.. most oké hogy razer, de nemtudom megtapogatni ergo hogy vegyem meg webshopból.. a másik hogy olyan kéne ami kapható az ipon --on..!!Nagyon szépen köszönöm előre is !
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Műanyag padokhoz általában félévente kell az új hyperglide. Mást nem tudsz tenni, veszel.
Vagy cserélsz szövetpadra, de akkor sem úszod meg a glide-ot, mert a mostani már leabálódott.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kasya
nagyúr
Kezdek szembesulni egy kellemetlen problemaval, amivel nem szamoltam...
Fel eve vettem hasznalatba egy muanyag egérpadot, amit az akkori uj egeremmel szenteltem fel. Most jelentkezett az a gond, hogy az eger tappancsai (gyari) osszekarcolodtak es kopnak. Ezzel egyutt az egerpad is "szurkul", kopik. Az elejen olyannyira csuszos volt a pad, hogy az eger szo szerint lecsuszott a padrol, ha kicsit is nem viszintes helyen volt. Most azonban a hasznalt teruleten mar "masszivan" megall es nem olyan csuszos...Mit lehet tenni? Erdemes lenne teflon talpat vennem az egerre, vagy ha jol ertesultem van teflon folia egerpadra?
-
törölt tag
válasz WolfheartGR #4844 üzenetére
Tényleg, a DPI/CPI értéket mivel kell nézni? Próbáltam egy progit, de 200-at írt a 400-as egeremre..
(#4846) Ha nő is lenne alatta, nagyobb domborulatok is lennének
[ Szerkesztve ]
-
NY124
tag
válasz WolfheartGR #4844 üzenetére
Ránézésre még annyira nem is gáz, de az a hullám mitől került bele?
EDIT:
Nem rád gondoltam, hanem 1-2 illetőre akik betévednek a topikba. Az a dpi-s komment is az egyik. Senki ne vegye magára.[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
Érdekes kommentekre, ha én írtam hülyeséget, arra annyit, hogy mindig van hova fejlődni.
De azért az, aki olyant mondott, hogy az egérpd a 6000dpi-t 8000-re húzza fel... Na az nem gyengén répa jellegű...[ Szerkesztve ]
-
NY124
tag
válasz WolfheartGR #4841 üzenetére
Visszakeresve nem találtam meg a képeket, viszont 1-2 érdekes kommentet igen xDDDDDDDDD.
Mikor írtad a azt a képes hozzászólást? :3(#4842): Jézusom O_O remélem nekem nem így fog kinézni a QcK-m 1 év után... nagyon féltem szegényt
[ Szerkesztve ]
-
-
WolfheartGR
őstag
Lol mi az, hogy ne kopjon?
Egy év alatt leamortizálódott nálam egy goliathus speed excended edition. Nem is ajánlom azóta senkinek.
Corepad is kopik immár, de messze jobban bírja mint a razer. A váltáskori állapotról találsz visszakeresve képeket is ebben a topikban."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
-
NY124
tag
válasz gregus021 #4837 üzenetére
Ahogy mondod, G400-hoz is tökéletes egérpad.
Speed és control egérpadok között van valahol félúton, pont eléggé tapad ahhoz hogy jó controlja legyen az embernek és pont eléggé csúszik ahhoz hogy még ne legyen zavaróan lassú. Szerintem a control padok valami borzasztóak tudnak lenni, van amelyiken meg sem lehet mozdítani az egeret és az érdes felület sem a kedvencem ami ezekkel jár.
Ha nem lenne ez a pad biztos hogy inkább valami gyors alátétet vettem volna.[ Szerkesztve ]
-
-
stefyY
őstag
A padom alig 1 év használat után jobb alsó sarok környékén elkezdett kopni...vélemények?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sider24
tag
Roccat Kova+/ illetve Razer Lachesis 5600-hoz milyen egér padot ajánlotok? Razer-hez próbáltam egy Razer excatmat x control egér padot de nem igazán jó
-
XenHai
senior tag
válasz WolfheartGR #4832 üzenetére
Corepad C1 Medium? Anyagra ugyan az ? Hurcolni kéne laptop mellé.
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Véleményeket kérnék ezekre :
1: Steelseries Starcraft II.Limited edition mouse pad 2600Ft
2: Aerocool Strike X Superpad 2300 Ft.
3. Steelseries QcK ( ennek a pontos tipusát nem tudom sajna) 3300 Ft." a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
sider24
tag
Sziasztok. Volna nekem egy kérdésem, van nekem egy Razer Lachesis 5600DPI-os Egerem és arra lennénk kíváncsi hogy ti milyen Egér padot ajánlotok ehhez az egérhez? Én ezt néztem ki az egeremhez Szerintetek?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Razer DA V2 illetve Razer DA 2013-hoz èrdekelne, hogy melyik egèrpad a legjobb hozzájuk. InGame alacsony sensen fut tehát apró precíz mozdulatokat kell végrehajtsak. Köszönöm előre is a segítséget!Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
Beladon
aktív tag
Igen kipróbáltam. Nem szeretem a túl gyors padot sem meg a lassút sem és nekem ez felelt meg a legjobban. Olvastam más SteelSeries padról is de azt nem tudtam kipróbálni így maradt a qck. (ami elsőre olyan érzés volt mint amit pont nekem gyártottak) A razer sem volt rossz sőt tetszett is de hajszállal kényelmesebb volt a qck. Legközelebb lehet bepróbálkozok a goliathus speed-el hátha összeszokok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje már megvan az új egér. (Razer DA 2013) És végre alatta az új pad is. Sokat variáltam, hogy Razer Goliathus Fragged Edition Speed vagy SteelSeries QCK legyen, de végül utóbbi lett és nem bántam meg. Az időtállósága meg majd kiderül.
Mindenkinek köszi a segítséget + az első hsz. tartalmas leírását is. -
Jazz
veterán
Így viszont kimerítetted a saját "keretedet". Olyat akarsz ami jó mint egy szövet, de tökéletes állapota megmarad nem rongyolódik el, és az ára is biz. összeg alatt van.....a mai fogyasztói társadalomban nem érdekük cégeknek hogy ilyen termékeket dobjanak piacra.
Nem véletlenül mondtam az újság papírt, vagy valami farost, fa anyag-ot. Tökéletesen inhomogén, nincs két egyforma mulekula , és az optikai egérnek meg ez a legjobb, hogy legyenek jól elkülöníthető pontok amik alapján meghatározhatja az elmozdulást. Ezért nem megy a mesterségesen előállított teflonlapon se.
Amióta újságpapíron nyomatom (persze nem mindegy hogy melyiken, mert van amelyiken nehezen mozog), beton stabil, iszonyat precíz, a maximumot nyújtja, amit az adott egér optikailag tud. Lehet hogy nem a legesztétikusabb, de valamit valamiért. Bár most a régi egérpadomra rácsomagoltam, így egész pofás.free your mind
-
jaffa 2843
Ármester
A QCK Mass egész jó. Esetleg Corepad C1 medium, ami árban és méretben megegyezik.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
NY124
tag
Valószínűleg már nagyon sokan feltették előttem ezt a kérdést: Logitech G400-hoz milyen egérpadot ajánlotok?
Mik a tapasztalatok a különböző típusokkal?
Én egy Steelseries QcK Mass-on gondolkoztam, elég olcsó a többihez viszonyítva. Mik jöhetnek még szóba hasonló árkategóriában?
A segítségeteket nagyon köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #4812 üzenetére
Mert relatíve puha. A serpenyőkön nem tudom melyik változat van, de az "porózusabb" (ha közelről nézed, mintha kis, szemcsés anyaggal lenne elegyítve) Az és "érzékeny", de azért jóval ellenállóbb. Lehet, hogy valamilyen rakétafej borításra szánt változattal jobban járnánk, de valami azt súgja az még egy darabig várat magára
(#4813) drtimot: Nem, csak nem mindig (szinte sosem) fogalmazok kielégítő mértékben közérthetően, vagy bocsátkozom részletekbe. Alapvetően a "szélsőségek" (túl sok, vagy túl kevés sample/jel) zavarják össze az egér érzékelőjét (meg minden mást, digitális képalkotó/rögzítő rendszereket, mikrofonokat, neutrínó detektáló klórhidrát kádak kisüléselemzőit, akármit gyakorlatilag, ami mintavételen alapul) Sok üveg egérpad szintén "fehér", vagy világos árnyalatú, mégis működnek.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz #10691584 #4811 üzenetére
Ezért nem érzékel tiszta üvegen vagy tükrön sem. Tudtommal a serpenyő (nem a leggyakoribb kéziszerszám vagy mi, ami a kezeim közt megfordul) nem teljesen sima. Valószínűleg ezért érzékel azon a teflonozott felületen. Sima teflont meg hiába érdesítenék meg, mert elég hamar "kisimulna" újra.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
törölt tag
válasz drtimot #4810 üzenetére
Nem a feketén, vagy a fehéren (tehát a színen) volt a fő hangsúly. Az egérben lévő ccd mindákat vesz ciklikusan ismétlődő gyors egymásutánban, hogy felmérje pillanatnyi helyzetét, ami viszonyítási alapot ad elmuzduláskor (vagy épp azt jelzi, hogy nincs, tehát áll) Ha a felület sima, vagy egyáltalán nem barázdált, netán tükröződő (teljesen, vagy részben, mint a fehér ptfe is) vagy az optikájának a fényével totál megegyező, akkor nem tud elegendő mintát gyűjteni. De ha pl. adott egy teljesen homogén és sima sötét felület (vagy full fekete akár) azon se nagyon fog boldogulni, tehát ennyiből nem domináns a szín. Ha viszont túl világos, ugyanakkor barázdált, akkor még működhet, de kisebb hatásfokkal, mintha sötétebb árnyalatú lenne, mert akkor meg a bőség zavara ront a hatékonyságán. Az összes profi egérpadon (legyen az szövet, savmart üveg, vagy fém) mikrobarázdákat láthatsz és egyik sem teljesen homogén. Az okok a fentiekben keresendők (szerintem) de mivel sem egér/egérpad szakértő, sem optoelektronikai mérnök nem vagyok, így nem lehetek 100%-osan egzakt. ha tévednék, majd kijavít valaki
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #4808 üzenetére
Én arra a fajta fekete bevonatra értettem, amelyik a profibb sütőalkalmatosságokon is van, ill. amit pár erre specializálódott szinterező cég használ. A fehéren nem csoda, hogy nem talál támpontot a mintavételezéshez, főleg, ha még tükörsima is. Ha valakinek fémből kell (mint emberünknek) főleg, ha jókora/egyedi méretű, akkor talán nem akkora hülyeség egy rozsdamentes acéllemezt leszintereztetni azzal sötétebbik fajta teflonnal, mint amilyennek elsőre tűnhet
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
-
whYz
őstag
Mantissal erezhetoen csokkent a lod, sokkal kellemesebb volt. Mondjuk erre van mas megoldas is, pl leragasztod a szenzor felet, es csokkenni fog a lod.
Szerintem probalj ki egy goliathus speed-et vagy egy qpad ct-t. En a qpad ct-t hasznalom most es eleg jol csuszik, jobban mint a mantis speedem. A muanyag padok is jobban csusznak mint a qck...
-
drzozo
senior tag
És a Mantissal csökkent a LOD? Akkor lehet hanyagolnom kellene a fém padokat, mert a mostanival is az a bajom, ha megemelem az egeret, mozog magától. A szövettel pedig az a baj, hogy számomra az alu pad után, olyan nehezen csúszik az egér. Míg a fémen szépen siklik, addig a szöveten mintha több "erőt kellene kifejtenem". Mondom ezt egy mx518-qck mini pad kipróbálásból levonva.
Razer Vespuláról vélemény? Mennyire érződhet azon, hogy műanyag?
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz WinnerB0Y #4802 üzenetére
Elvileg az egy nagyobb SX. Nekem volt SX-em, nagyon jo pad, hihetetlen jol csuszik. Engem csak az zavart benne, hogy a kemeny egertalpakkal hangos volt, illetve nagyon megnovelte a LOD-ot, en deathadderrel meg ikari laserrel hasznaltam, de vegul lecsereltem a padot egy mantisra.
Annyira jol csuszik, hogy inkabb csak high senssel erdemesebb hasznalni, kulonben allandoan tul fog csuszni nagyobb rantasoknal. Legalabbis en ezt tapasztaltam. -
WinnerB0Y
senior tag
Megnéztem a Razer oldalát és ezt találtam.
Meghaladja ugyan a keretet, de márkán belül és azért nem olyan sokkal haladja meg. (Jó.. Azért abból már egeret is lehet venni
Viszont nem vagyok otthon egérpad témában, így inkább megvárnám még a többiek is mondanak valamit róla.EUNE: iNeeko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest