Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
Hello Mindenkinek!
A héten végre nekem is összeállt az a bizonyos CrossfireX rendszer.Mégpedig egy 3870+3870X2 személyében.Hogy őszinte legyek, kicsit szívtam vele.Egy ASUS P5E lapom van, amin Rampage Formula bios van a jobb húzási teljesítmény miatt.Amikor az elsődleges pcie slotba raktam az x2-es kártyát, akkor a gép bekapcsolt, de a monitor fekete maradt, be se kapcsolt.Rosszabb esetben 3-at pittyegett a gép és annyi.Ezután fogtam magam és a sima 3870-et raktam az első helyre, ekkor már minden tökéletesen ment.Amíg be nem bootolt a windows, mert ott egy kis meglepetés fogadott.Természetesen felpakoltam a Vistát, driver, ccc, nem is volt gond.Reinstall és már fogad is a képernyő, hogy több videokártya dolgozik a gépben és a cf engedélyezve van.Szuper - mondtam.Akkor nézzük kicsit jobban meg a beállításokat a ccc-ben.De láss csodát, a 3870x2, ami a másodlagos kártya nem látszik ccc-ben.Ha a gpu diagnosztikára nyomok, nem csinál semmit.Az információs központnál a grafikus hardverek között ott van, de semmi több, se húzni nem tudom, se bármit beállítani, mintha nem is lenne benne a gépben.Everest is érzékeli és ki is írja, hogy cf támogatva és engedélyezve.Ezek után lefuttattam egy 3dmark06-ot.Szerencsére a cf valóban müxik, mert majdnem dupla annyi pontot kaptam, amikor ccc-ben engedélyeztem a cf-et.Nem tudom mi lehet a gond, talán a bios?
Találkozott valaki már ilyennel vagy ehhez hasonló dologgal?
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen TV-t vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találkozott valaki már ilyennel vagy ehhez hasonló dologgal?