- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
szasza_1 #26990 üzenetére
A 70D párbeszédhez kapcsolódva. Szenzor szinten nincs túl nagy eltérés a korábbi és a mostani xxxD és xxD szenzorok között, legalábbis ami a képminőséget illeti. A beépített jpeg motor az újabb Digic5 processzor miatt nyilvánvalóan hozott valami javulást. Annyit észrevettem, hogy a 70D kevésbé zajos már a 60D-hez képest is, jpeg-ben fotózva pedig már 6400-on is egész jó képet produkált. Mondom ezt úgy, hogy gyakorlatilag csak RAW-ban fotózok, jpeg legfeljebb csak ha kompakt gép helyett használom családi illetve esemény fotózásra.
Ami viszont tuti és ami miatt ég és föld a különbség a korábbi xxxD, xxD és a 70D között, az a szolgáltatások. Mindenek előtt az új fókusz rendszer. Valami rendkívül érdekes módon minden eddigi vázammal idegbajt kaptam a mellé fókuszált képek miatt, mióta viszont a 70D-t használom gyakorlatilag nem produkáltam mellé fókuszált képet, kivéve ha én rontottam.
A többi bevezetett plusz dolgot nem kezdem el felsorolni, mert arra van egy csomó oldal ahol olvasni lehet rólukNekem már a fókusz rendszer miatt megérte a csere
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest