-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Két dolgot rendeltem külföldről, egy minolta 7D-t amit az országba érése után elloptak. Egy mai jó gép árát buktam a tolmácson, a telefonszámlán, és a kiúton. A másik egy bg-e2 markolat volt, mikor kinyitottam a dobozát nem egészen az volt benne mint aminek kellett volna lennie. Ismét buktam vagy 30at persze paypal meg ilyesmi zéró, az ürge másnapra eltűnt mindenestül ebayről az x ezer pozitív eladásával együtt. Mint mondottam kétszer rendeltem... abból mikor előre fizettem 2x átbasztak lényegében. 3.x nem fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest