- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #19870 üzenetére
Jelentősen tudják lassítani a rendszert.
Talán, ha hdd-n vannak a játékok, valami nagyon minimális javulást el tudok képzelni, de én nem ruháznék be ilyesmire.
Már a deiverek is a win-el jönnek, a vidkarié nem, de az magát frissíti. A manuális beavatkozásra már kb. csak akkor van szükség, ha valami gáz van. Mondanám, hogy mint a bios esetében, de tudok olyan gépet, aminél a win frissíti azt is. A vírusirtó is untig elég, ami a windowsba be van építve, feltéve ha vagyunk olyan elővigyázatosak, hogy nem nyitunk meg egy "excel_kimutatas_12_ho.exe" filet, bár még lehet ez ellen is megvéd. Meg nem a torrentről kell beszerezni a napi huncutságadagot.
Szóval, én nem igazán látom létjogosultságát.
Ha valaki meg akarja venni, vegye. Igazából csak a rendszert terheli, kárt nem tesz. Egyedül a töredezettségmentesítés, mert az tényleg kinyírja az ssd-t, nagyon lecsökkenti az élettartamot. Ezért emeltem csak azt ki, mert az tényleg veszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest