Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
bepken
üzenetére
Jelentősen tudják lassítani a rendszert.

Talán, ha hdd-n vannak a játékok, valami nagyon minimális javulást el tudok képzelni, de én nem ruháznék be ilyesmire.
Már a deiverek is a win-el jönnek, a vidkarié nem, de az magát frissíti. A manuális beavatkozásra már kb. csak akkor van szükség, ha valami gáz van. Mondanám, hogy mint a bios esetében, de tudok olyan gépet, aminél a win frissíti azt is. A vírusirtó is untig elég, ami a windowsba be van építve, feltéve ha vagyunk olyan elővigyázatosak, hogy nem nyitunk meg egy "excel_kimutatas_12_ho.exe" filet, bár még lehet ez ellen is megvéd. Meg nem a torrentről kell beszerezni a napi huncutságadagot.
Szóval, én nem igazán látom létjogosultságát.
Ha valaki meg akarja venni, vegye. Igazából csak a rendszert terheli, kárt nem tesz. Egyedül a töredezettségmentesítés, mert az tényleg kinyírja az ssd-t, nagyon lecsökkenti az élettartamot. Ezért emeltem csak azt ki, mert az tényleg veszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest