- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Valamibe biztos ütközik, viszont nincs európai telephelyük. Esetleg Amerikában tudja valaki nyakon csípni őket.
A kulcs úgy fogy el, hogy kvázi meg van előlegezve x darab eladás. Teszem azt, szereznek 1000 kulcsot, amit megkap az első ezer jelentkező. Itt fontos megjegyezni, hogy ez nem az első 1000 vásárló lesz, hanem akik rányomnak a reveal gombra. Egy szutyok játék esetében lehet ez a kulcsmennyiség 10000 vásárlást is kiszolgál, mert lehet csak minden 10. ember kéri le azt a kulcsot.
A probléma akkor van, amikor alulbecsülik az eladás számot. Most a coop bundle-nél például többen panaszkodtak, hogy nem jutott nekik kulcs. Ez vagy azért van, mert a humble nem gondolta, hogy sikeres lesz a bundle, vagy épp hozzászoktak ahhoz, hogy az emberek nem kérik le egyből a kulcsokat, így nem kell olyan gyorsan újratölteni a készletet. Hosszú távon pedig azért nem jut kulcs, mert egy idő elteltével már nem mutatnak hajlandóságot arra, hogy újratöltsék a készleteket.
Én úgy látom, hogy a logisztika ott siklik meg, hogy nem vetik össze az eladások számát és a rendelkezésre álló kulcsok számát. Ha ezt megtennék, akkor mindenkinek jutna kulcs. Mostmár feljogosították magukat arra, hogy ne kelljen követniük ezeket a dolgokat, egyedül a fogyasztó a hülye, hogy nem kéri le időben a kulcsot (kb. ez is benne van az ÁSZF-ben).
Tényleg csak azt nem értem jelenleg, hogy ez a módosítás miért érvényes az én 5 évvel ezelőtti vásárlásomra. Ez olyan, mintha egy akármilyen cég kitalálná, hogy mostantól 3000 forint a kiszállítás, aztán behajtana rajtam 2300 forintot, mert 5 éve csak 700 forintot fizettem szállításra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest