- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
azért azt tegyük hozzá, hogy kvázi hiába emeltek, mert az emberek elenyésző százaléka vette meg teljes áron a csomagokat....valószínűleg a legtöbb hónapban csak onnantól kezdve tudtak eladni belőle, amikor elkezdték kiküldeni az akciós kuponokat
ui.: ugyanitt vihető tőlem az egész csomag akár
-
-
TheNewDawn
addikt
Tudom, 2016 előtt olyan bundlik voltak, 1$ osban amiknek most 90% a roszabb a 12$ osban.
Brutál mik mentek főleg SEGA meg EA címek terén, pár éves AAA játékok kerültek bele.
Kb mint amit most az Epic csinál.
Azért is tettem be most a Tropico Bundlet, mert az nem volt régen, sőt, a 6 DLC i még egyáltalán nem, szóval az gondolom nincs meg neked meg másnak semDe amúgy ja, pl én is rendszeresen belefutottam olyanokba, hogy megvettem első nagy akciókor 1 évvel megjelenés után mondjuk 60 helyett 20€ ért valamit, hogy aztán landoljon a backlogban, és rá 1évvel később a Choicban, fél évre rá meg Epicen ingyen....Aztán párat ezek közül a felismerés pillanata után végül kijátszottam, de nem kevés azóta sok éve is a backlogba maradt, abból néhány gondolom ott is fog örökre.
És ilyen sajnos nem 1 és 2 vagy 3 volt...
Szerencsére utóbbi időben akadnak pozitív példék is, pl a Plague Tale Innocencere régen fentem a fogam, kitartottam és meglett az eredménye, ingyenesen jött ugye pár hete, ki is toltam és baromi jó volt. a Nioh szintén zenész, tegnapelőtt telepítottem, remélem azzal se fogok csalódni, bár az irányítás eléggé ragequitesnek tűnik
De mondhatnám az 1$ os gamepass alatt kitolt FH4 et, vagy Outer Words ill Jedi Fallen Ordert szintúgy, akár pár kisebb játékot . -
echterion
nagyúr
Szerintem tökre igazad van. Azért a digitális világban azon agonizálni, hogy örökre a tied vagy sem, nem jó irány, mert semmi sem örök itt és semmi sem a miénk. Ami komolyan érdekli az embert, azt megveszi majd akcijóban, addig meg tolja a GPU-val, olyan sűrűn nem cserélődnek benne a játékok, hogy ne lehetne egy-egy játékot unásig tolni. Kevés olyan játék van, ami hónapok múlva is ugyanúgy leköti az embert, jellemzően ezek a multik, azokat meg nincs mese, úgyis meg kell venni. De olyat nem találsz humbliban sem igazán.
Most ráböktem én is a cancel-re, kemény 3 dolcsival akarnak bent tartani. Ha pause-t nyomok, akor 4 dolcsit ajánlanak fel.
Kabaré. Töröltem a 'ába az egészet. -
4200ft havonta a gpass, az éppen aktuális kínálatot csak ebben a hónapban játszhatod (következőben csak akkor, ha megint fizetsz és az MS épp engedi továbbjátszani)
3600ft havonta a humbli, minden játék örökre a tiéd, címek el is adhatók, azokat bármikor játszhatod, nem egy retedk kliensben macerázva (steam vs winstore)ezt a kettőt összemosni a relativizálásnak az a szintje, amire így reggel nem vagyok készen
a humbli előfizetés halála, hogy folyamatosan nem lehet mindentütő bundlit hozni 12 dollárért plusz a rossz pszichológia, hogy mennyi mindent nem is tudsz használni semmire a csomagból TEHÁT miért fizeted a teljes árat?
(nincs időd, nem érdekel, az most mindegy)
-
tisztelturam
aktív tag
Ezek a kuponok akciók teljesen random dolgok. Akik kapnak azok örüljenek neki és használják ki. Sajnos nekem max 4$-os akciót szokott adni. Legyen az pause-nál vagy 3 hónapra 8$/csomag. Ilyen 6$-osat meg féle évre sajnos nem kaptam.
A színvonal egyébként nem a humbletól függ..ez olyan tévhit mint amikor a leárazások miatt a valve-t szídják az emberek. A kiadók a ludasak mindkét esetben. Ha nincs semmilyen okuk , promojuk esetleg új rész megjelenése kapcsán vagy bármi akkor bizony nem fognak belerakni ütös címeket és ez látjuk mit eredményez. Fanativcal se tudja minden bunldejában a "jó" szintet hozni ott is mostanában kezd elmaradni a jóság.
Nem mellesleg túlságosan hozzá vagytok szokva hogy gombokért kaptok jó cíemeket. Ez a 12$ még mindig baromi jó ár azért amiket osztogatnak. Elég ha a 12 játék árát nem rendes boltokban, hanem a kulcsboltokban megnézi az ember, ahol a legolcsobbak. Bőven drágábban jön ki mint a csomag ára egyben. Az meg ha valakit csak 1 db játék érdekel ott van sok megoldás ahol külön beszerezhető. -
reelc
veterán
Nem foglalkozom Gamepassal, viszont ezt a bundlét lehet behúzom amíg akciós.
Igaz drágább, mint a Fanatical zsákbamacska, de legalább látom mit kapok.
Nagyon régen próbáltam olcsó Groupees zsákbamacskát, de 1-2 alkalom után megtanultam, hogy jobb, ha hanyagolom ezt a fajta vásárlást. -
bepken
veterán
én is vettem a múltkor egy ilyen szarságot....de csak mert kvázi teszteltem a netes fizetést revoluton keresztül
amíg kellő számban fogynak így a kulcsot, addig lesznek is ilyen "mystery" csomagok
egyébként sok webshopban tudsz rendelni hasonló feltételekkel: pl műszaki cikkeket is (vannak érték kategóriák és tételesen le van írva, hogy mik lehetnek a csomagban) -
-
ZsZso
Közösségépítő
OK, kimentek. Mivel én 3 € -ról beszéltem 3 játékért, Ti 3€ -ért 1 játékért és a teljes összeg ennél kisebb volt, ezért 2 € -t igényeltem a Battletech -ért, ugyanennyit az X-COM -ért. funpro -t meg kárpótoltam két kulccsal amiért lecsaptam a kezéről a 1.6 € -s maradékpakkot (viccet félretéve: régi tartozást így megadhattam
)).
Így akkor mindenki boldog, remélem.
Nagyon ad-hoc csináltam, szóval ha valaki már bezsákolta volna az áhított játékot vagy nem gondolta komolyan, akkor se érezze kellemetlenül magát, szerintem lesz itt még jelentkező rájuk.
-
FunPro
őstag
A 7 Billion Humans egyébként nem lett olyan jó, mint a human resources machine. De egy dollárt mindenképp megér.
Engem igazából az 5d chess meg az I am not a Monster érdekelne. A The Battle of Polytopia is izgatná a fantáziámat, de egyébként az nem az én világom (meg nem tudom, hogy a delux nélkül mennyire élvezetes a cucc).
-
törölt tag
Kíváncsi leszek, hogy javulni fog-e a bundle-ök színvonala. Így végiggondolva az egészet, meg a "100% charity" felhasználók lehetséges, meglehetősen nagy számát, simán lehet, hogy a kiadók inkább azért fókuszáltak a Monthly-ra/Choice-ra és azért voltak annyira gyengék a heti bundle-ök, mert nem akarták teljesen ingyen osztogatni a játékaikat.
Így, hogy egy elég nagy szeletet fognak félretenni mostantól a kiadók, lehet, hogy értelmesebb cuccok fognak jönni. Az meg összességében több vásárlást eredményezhet, így nem feltétlenül esik a jótékonyságra fordított összeg sem.
Elég ironikus eredmény lenne, ha tényleg jobb bundle-ök jönnének, mert azt a konklúziót lehetne levonni belőle, hogy a "Szemét IGN" helyett gyakorlatilag a felhasználói szokások eredményezték a bundle-ök csökkenő színvonalát. -
Sirpi
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy a LEGO Built To Bundle Tier3-as "LEGO Batman 3: Beyond Gotham Premium Edition" egyetlen kulcsot ad? Csak mert az alapjáték már megvan.
-
törölt tag
Biztos hogy más az oka, mert én soha nem toltam 100%-ot charity-re (sőt, 50 felettit sem), mert mindig is irracionálisnak éreztem (kivéve persze a spéci bundle-öket, ahol nincs más lehetőség) de nekem sincs már ilyen opció.
arty: Szerintem elegánsabb megoldás lenne ettől az önkényes változtatástól, ha mondjuk egy minimum alá nem mehetnél egyik csúszkával sem (pl. legalább 10-20% menne mindenképpen a fejlesztőknek, Humble-nek, charity-re), azon túl meg a vásárló döntene.
-
reelc
veterán
Nekem 2 dolog tűnt fel.
Egyrészt senki sem linkelte ebbe a topikba az új bundlet.(Láttam a másikba linkeltél.)
HUMBLE DOWN TO EARTH BUNDLEA másik az, hogy nem tudom hányadik alkalommal, de legalább másodjára csütörtök helyett pénteken jött.
A Charitys dolog meg elég szemét húzás.Belenéztem egy Summer in Mara videóba, valamennyire a My Time At Portiara emlékeztet.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
one step nekem sem jön be, mármint érdekes, de tuti nem tolnám, annyi minden más, sokkal érdekesebb van még a könyvtáramban. nálam pl a Shining is wishlist-es volt, meg a zwei 1-2 is.. nosztalgia... tiniként anno nagyon csíptem a jrpg-ket és időnként most is előveszek néha egyet (mondjuk .hack-et be kellene fejeznem mielőtt másiknak nekiállok
)
szóval tényleg embere válogatja kinek mi jön be. de néha én is meglepődöm, hogy bizonyos cuccokért mennyit hajlandóak adni az emberek split-ben
és igen... feltűnő, h sokaknak premiumja van splitben. én spec mindig 12-t osztok szét, annyi, hogy nem $, hanem €, tehát ilyen szempontból én sem vagyok 100%ig korrekt. de ezt azért, mert kb 0 esélye van, h minden elmegy, főleg, h általában 1-2x szoktam upolni összesen. a maradékot meg elosztogatom. -
ZsZso
Közösségépítő
Sikerült elpasszolnom a csomag fennmaradó részét, úgyhogy köszi de már tárgytalan.
(#15627) MoVieFaN:
Pont így voltam vele én is. Dühítően sok töltelék volt benne. Alapból megkaptam a $2 -os kupont (gondolom azért csak ennyit, mert a múlt havit is megkaptam) de ennyit nekem nem ért meg. Így, hogy olyan $2.5 -ből kijött a 3 cím viszont meg vagyok elégedve.(#15628) TheNewDawn
+ december mindig híresen nagy kakkantás szokott lenni, ha jól emléxem. Most sikerült alulmúlniuk a régebbieket is.Más:
5 €-val olcsóbban tudok EA Play Pro -t venni a Humble Store -ból (10 € -ért), úgyhogy ha valakit érdekel, akkor szóljon. Nagyon szívesen segítek (bár én inkább 300 Ft -os 3 hónap Game Pass + EA Play -re szavaznék a helyetekben)
-
Źşë'
addikt
most ránéztem megint, most már jól írja ki a dátumot, picit megborult
-
TheNewDawn
addikt
Igazad van, a TellTale bundli volt kb az 1 kivétel ami tényleg nagyon megérte, ha valakinek nem voltak meg és/vagy szereti a műfajt.
De azért nem véletlen, hogy utolsó 1,5 évben HUmble oldalról vettem összesen 2 db bundlet ( meg 3 havi choicot) míg Fanaticalról legalább 7-8 at. Míg előtte ugyan nem emlékszem pontosan már, db kb fordított volt a helyzet.
-
TheNewDawn
addikt
Látom megelőztél
Azért a Humbi tényleg sosem látott mélységeket ér el, nemcsak a bundlik " minőségét" tekintve, amikben kb 1 éve egyetlen értelmesre nem emlékszem, holott spamelik őket, hanem először is ugye bannolják azokat akik ajándékoznak játékokat, most meg ez...
Érted, becsalogatják az embereket hogy majd lesznek mystery gamek, majd simán kitörlik az egészet miután megvette valaki, mintha nem is létezett volna a dolog soha
Komolyan mondom, lassan elkezdek aggódni, hogy a valaha onnan vett kulcsaim, beleértve a choice játékokat is egyszer szép lassan eltűnnek. Tényleg már G2A szintje alatt vannak....
-
bepken
veterán
ez a Torchlight most nagy sláger, úgy nézem. de biztosan csalogatóbbak tudnának lenni ezek a bundlik, ha nem lenne ennyi ismétlődő cím
értsd: beleteszik az 1. és 2. részt is, és máris nem 8 felé osztom el a bundli árát, hanem csak 6 felé, így adott esetben ez nem kicsit ront a motiváción...
-
reelc
veterán
Úgy emlékszem korábban tanácsolta valaki, hogy ne csak a Humblén legyen pause, hanem a Paypalon is le kell tiltani, mert ugye ott van előfizetésként. Ne vonja le, amikor elvileg pausen vagy.
Na ezt előző alkalommal megtettem.
Aztán úgy gondoltam kell a Vampyre és a Cthulhu játék, hát unpausoltam, és a Paypalon is hozzáadtam újra, hogy vonja. Itt valamit rosszul csinálhattam, mert Billing problémára hivatkozott a Humble Choicenál, ami fura, mert ugyanaz a Paypal, amit ráadásul újra megadtam a Humble felületén.
Szóval semmit sem vont le.
Úgyhogy az előző HC-t nem vettem meg, a mostanira megint unpauset nyomtam, és szerencsére mástól meglett ami kellett. -
törölt tag
Az azért elég meredek, hogy a Humble accot bannolják és a korábban be nem váltott kulcsokat sem tudja az illető beváltani. Ez mondjuk jogilag szerintem erősen megkérdőjelezhető. (olvastam olyat, akinek az utolsó félévből a beváltott kulcsait is törölték, de hát ki tudja, hogy igaz vagy sem)
Én soha nem adtam/vettem pénzért kulcsot, kb. 8-10 duplikált játékot cseréltem itteni fórumlakókkal (tehát országon belül) giftelve. Ha ilyenért bannolnának az már tényleg csúnya lenne. Ráadásul tényleg vicces egyébként olyan szempontból is, hogy a mai globalizált világban lehetnek az embernek barátai akár más földrészről is, szóval néhány giftnél kb. lehetetlen megmondani, hogy nem erről van szó. Én úgy gondolom, hogy olyanokat bannoltak főleg, akik tényleg nagyüzemben nyomják. Ha mégsem, akkor a gift opciót kellene elfelejteni, mert úgy nem sok értelme van. -
NyMRooD
őstag
Én anno több fiókkal használtam, amikor volt 1-2 kedvezmény még a monthly-ra, talán annyira figyeltem, hogy a fő fiókon mindig paypal, a másodlagoson meg bankkártya, de lehet még erre se, de ez valamikor a monthly kezdetén volt azt hiszem, akkor kaptak az újak + játékot.
-
törölt tag
A legnagyobb baj az ismétlődéssel az, amiről redditen lehet az utóbbi napokban olvasni, hogy embereket banoltak giftelés miatt. (nyilván traderekre mennek főleg, de állítólag másnak is volt belőle már problémája) A humble-ös subredditen innentől kezdve pl. már nincsenek giveawayek sem.
-
ZsZso
Közösségépítő
Supraland és Men of War: Assault Squad 2 elkelt, már csak az alábbi címekből lehet választani:
- Grid: Ultimate Edition
- Hellblade: Senua's Sacrifice
- Stygian: Reign of the Old Ones
- The Messenger
- Remnants of Naezith
- Overload
- The Stillness of the Wind
- The King's Bird -
ZsZso
Közösségépítő
Hupsz, egy kis kiegészítés. A bundliból ami érdekel az elsősorban a
FRAMED Collection, Planet of the Eyes és talán a My Memory of Us.A Regular Human Basketball -t csak akkor vinném ha az a bontónak nem kellene és ennyivel is előrébb lenne a bontással.De tulajdonképpen bármelyik nélkül megvagyok, úgyhogy tényleg akkor vinném őket, ha éppen ez lendítené előre a bontást Elnézést, hogy ezt nem írtam bele az eredeti posztba, siettem. Legközelebb odafigyelek.Szerk:
Hát srácok, nagyszerűek vagytok. Tényleg. Regular Human Basketball -ra azóta, hogy elkezdtem írni a hozzászólást, érkezett egy nagyon baráti ajánlat és két ajándék példány is, amiből Maross -éban kulcs is volt, így visszautasíthatatlan volt. Köszönöm szépen a felajánlást FunPronak is és köszi a korrekt ajánlatot PhenomHUN Neked is.
-
chris0000
őstag
most egy ilyen lehetőségem van amit a humble márc. 20-ig ad.
azzal nincs is gond, h 0,89€ fizessek úgyis fillérekért megkapom a márciusi choicet 1$-ért...
gift link nem kell, alatta igen elfogadom, bepipálom, engedi a fizetést, paypalra megyek, átirányít paypalra, jelszó beír, és még véletlenül se enyenlegről vonná le egyből mert van rajta bőven egyenleg, hanem kéri, h adjak meg b.kártya v h.kártya adatokat amivel tudok fizetni...vmi tipp első régnél csak így lehet? thx.
-
pigster
senior tag
Nem nevezném hisztizésnek, hogy finoman utalok rá, hogy esetleg nem itt kéne tök fölöslegesen olyan dolgok miatt rinyálni, amire semmilyen ráhatása nincs a hozzászólóknak. Illetve van:
- nem nyomja meg az előfizetés gombot
vagy
- ha már megnyomta, akkor találja meg a Pause gombot
vagy
- találja meg a Cancel gombot.
Közben olvasgassa az értesítő e-mailjeit, jegyezze meg, írja be naptárba, stb.
Ha a fentiekre nem képes,
és levonnak neki 12 Eurót,
és nem kap visszatérítést,
és nem tudja utána eladni akár egyben, akár részeiben,
és ez egy anyagilag taccsra teszi vagy helyrehozhatatlan lelki traumát okoz,
akkor lehetséges, hogy nem neki való az egész.Az ember azt gondolná, hogy történt valami érdekes, aztán kiderül, hogy megy a végeláthatatlan sirám, 10 hozzászólásonként valami tényleg érdemlegessel.
Abszolút ON témának gondolom, hogy ne legyen tele minden OFF hozzászólással. -
FunPro
őstag
Igazából bennem most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy vajon akit felháborít a humbli, az még nem hallot a bankoknál elérhető "csoportos beszedés" opcióról?
Tudjátok, amikor az ember felhatalmaz mindenféle szolgáltatót (víz, vellany, telekommunikáció), hogy bármiféle értesítés és további egyeztetés nélkül levonja az adott szolgáltatások díjait.
-
Vesa
veterán
"tényleg nincs azzal semmi gond, hogy az emberek hibáira építve szednek ki belőlük több pénzt?"
Ez csak egy szubjektív feltételezés részedről, amit általános vádként kezelsz a szolgáltatóval szemben, holott számos más, teljesen életszerű oka van a rendszernek!
Többek között:
- Folyamatos szolgáltatás biztosítása olyanok számára, akiknek a szolgáltatás éves szinten még akkor is megéri, ha 1-2 hónap nem a kedvenc címeivel lesz tele. (vagyis a Netflix-hez vagy más, havidíjas szolgáltatáshoz hasonlóan kezeli, helyesen)
- Kényelem (nem kell minden egyes alkalommal manuálisan fizetni. Sok ember ebben nem hátrányt lát, hanem segítséget és hasznosnak tartja)
- Folyamatos jótékonykodás, ami mellesleg előnyökkel is jár (rengeteg ember fizet havi szinten segélyszervezeteknek közvetlenül is)Elfelejtitek, hogy nem kötelező használni és van refund lehetőség is (ami kifejezetten ritka egyébként, nekem pl. Adobe előfizetésem van, na az valóban egy tetű cég ha már itt tartunk, ennek ellenére szavam sem lehet, mert mindenről tájékoztattak előfizetés előtt)!
Felnőtt, értelmes ember képes eldönteni, hogy adott szolgáltatást, adott feltételek mellett használ, vagy sem! Abban megegyeztünk, hogy átverésről nincsen szó, a választási lehetőség pedig adott, nem kötelező használni! A szubjektív félreértelemzésekből, nyelvtudás hiányából és figyelmetlenségből eredő problémákért nem a szolgáltató a hibás!
-
Executioner
tag
A Humble Choice egy előfizetés. Erre a vásárlás előtt fel is hívják a figyelmedet többször is!
PAUSE - előfizetés szüneteltetése 1 hónapra.
CANCEL- előfizetés megszüntetése.Ha csak egy csomag kell akkor vásárlás után egy másodperccel már törölheted is az előfizetésedet vagy eleve giftként veszed meg.
Az összes fikázás szimpla "júzer error" -ból fakad. Pláne úgy, hogy senkiről nem hallottam még aki ne kapta volna vissza a pénzét a k*csög IGN-től aki csak az aprót akarja kilopni a 'zemberek zsebéből.
Végezetül itt egy hasznos tanács ami sokak problémáját megoldhatja:
Akinek nincs esze legyen notesze.
-
Crytek
nagyúr
"igazából nagyon kíváncsi lennék rá, hogy miért írtad ezt be"
Ugye tudod hogy csak ez a kettő ér valamit a csomagból?
Már megvan a válasz. Sajnos ez a baj a fanaticállal jó bundlekat csinál csak sajnos nekünk "eladhatatlanul" ugyanis a sok szar mellé betenni egy jót és mindezt drágán így már nem éri meg. Jól mutatja ezt a dolgot a group buys is hogy kb ami nekünk kell megszerezhetetlen mivel másoknak is csak ezek kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest