- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #15314 üzenetére
Szerintem olyasmi, hogy egy picit átverős a pause, de éppen csak annyira, hogy nem lehet belekötni. Először amikor pausolni akarod, akkor rákérdez, hogy tutira biztosra, mert lehet későbbre is tolni?! Mondod, hogy ja. Aztán még lehet azt is megkérdi, hogy kuponért eladod -e a lelked. Arra is azt mondod, hogy nem, felugrik egy új felület ami picit olyan mintha már kész lennél, de ha ott nem kattintasz még a pause gombra, akkor olyan mintha semmit sem csináltál volna. Én is 90% -ban pause -olok és volt már olyan, hogy elfilóztam azon, hogy most mi van már, mert még mindig van következő lépés és már azt hittem túl vagyok rajta. Huncutok, na.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest