Hirdetés
- Raspberry Pi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
one step nekem sem jön be, mármint érdekes, de tuti nem tolnám, annyi minden más, sokkal érdekesebb van még a könyvtáramban. nálam pl a Shining is wishlist-es volt, meg a zwei 1-2 is.. nosztalgia... tiniként anno nagyon csíptem a jrpg-ket és időnként most is előveszek néha egyet (mondjuk .hack-et be kellene fejeznem mielőtt másiknak nekiállok
)
szóval tényleg embere válogatja kinek mi jön be. de néha én is meglepődöm, hogy bizonyos cuccokért mennyit hajlandóak adni az emberek split-ben
és igen... feltűnő, h sokaknak premiumja van splitben. én spec mindig 12-t osztok szét, annyi, hogy nem $, hanem €, tehát ilyen szempontból én sem vagyok 100%ig korrekt. de ezt azért, mert kb 0 esélye van, h minden elmegy, főleg, h általában 1-2x szoktam upolni összesen. a maradékot meg elosztogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest