- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
one step nekem sem jön be, mármint érdekes, de tuti nem tolnám, annyi minden más, sokkal érdekesebb van még a könyvtáramban. nálam pl a Shining is wishlist-es volt, meg a zwei 1-2 is.. nosztalgia... tiniként anno nagyon csíptem a jrpg-ket és időnként most is előveszek néha egyet (mondjuk .hack-et be kellene fejeznem mielőtt másiknak nekiállok
)
szóval tényleg embere válogatja kinek mi jön be. de néha én is meglepődöm, hogy bizonyos cuccokért mennyit hajlandóak adni az emberek split-ben
és igen... feltűnő, h sokaknak premiumja van splitben. én spec mindig 12-t osztok szét, annyi, hogy nem $, hanem €, tehát ilyen szempontból én sem vagyok 100%ig korrekt. de ezt azért, mert kb 0 esélye van, h minden elmegy, főleg, h általában 1-2x szoktam upolni összesen. a maradékot meg elosztogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest