- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Szerintem tökre igazad van. Azért a digitális világban azon agonizálni, hogy örökre a tied vagy sem, nem jó irány, mert semmi sem örök itt és semmi sem a miénk. Ami komolyan érdekli az embert, azt megveszi majd akcijóban, addig meg tolja a GPU-val, olyan sűrűn nem cserélődnek benne a játékok, hogy ne lehetne egy-egy játékot unásig tolni. Kevés olyan játék van, ami hónapok múlva is ugyanúgy leköti az embert, jellemzően ezek a multik, azokat meg nincs mese, úgyis meg kell venni. De olyat nem találsz humbliban sem igazán.
Most ráböktem én is a cancel-re, kemény 3 dolcsival akarnak bent tartani. Ha pause-t nyomok, akor 4 dolcsit ajánlanak fel.
Kabaré. Töröltem a 'ába az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest