- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
wwenigma #708 üzenetére
Annak szol, aki magara veszi. Es komolyan, ez a duma hogy "zavar hogy belenez" ... ha volt valaha nem privat a profilod, lementhette volna maganak az utolso afrikai csoves is, akit erdekel hogy mi van nalad.
De hogy on is legyek. Most hogy megvettem, beaktivaltam, es orommel lattam, hogy ebbol egy csomo megvan es nem aktivalodott: a maradek kulcsokat attolhatom aposom vagy haverom accountjara? Csak olyanokrol van szo, akikben maradektalanul megbizok. Vagy ezek a kulcsok mar full bukok, mintha egy kulcsot adtak volna?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest