Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
KaiotEch #1945 üzenetére
Én ezt Ajaxal (jQuery) oldottam meg. Amikor kivlaszott egy értéket, ezt ajaxal átadtam a PHP-nak, ami a kapott értékkel végrehajtott egy lekérdezést. A lekérdezés eredményét ajaxal jelenítem meg (jelen esetben egy lenyíló menüt).
Az adatok mentését szintén ajaxal oldottam meg, mert az én esetemben x számú lenyíló menü volt.
-
tob!as
tag
válasz
KaiotEch #1611 üzenetére
SELECT level, COUNT(*) FROM legions GROUP BY level ORDER BY level ASC
Ez szerintem hatékonyabb tud lenni ha jól értelmeztem a problémát, mert alapból annyi sorral tér vissza ahány szint van, az első érték lesz a szint, a második a szintenkénti légiók mennyisége.
A kód is egyszerűbb, ráadásul a script futás is hatékonyabb (persze ha nem rontottam el semmit
.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
KaiotEch #1611 üzenetére
Az alábbi helyett:
SELECT COUNT(*) FROM legion_members
legyen így:
SELECT COUNT(*) AS legion_sum FROM legion_membersPl.:
$legion_members_sum=mysql_query("SELECT * FROM legions ORDER BY level ASC");
if( !$legions_sum ){
echo "Hiba történt az adatbázis lekérése során! <br />Hiba: ". mysql_errno() . "\n\r" .mysql_error()."<br />";
}
else{
$sum = mysql_fetch_assoc($legion_members_sum); //tagok száma
}Ezután azt, hogy hányan vannak, a $sum['legion_sum'] változó használatával tudod kiíratni.
"első <td>-be írja hogy hogy az adott légiónak hány tagja van, 2. <td>-be a nevét"
A légió adott tagjának a nevét szeretnéd kiíratni a második oszlopba? És az első oszlopba minden alkalommal kiíratnád, hány tagja van a légiónak?Kicsit egyértelműbben légyszi.
Az eddig világos, hogy van egy "level" és egy "name" nevű mező a MySQL-táblában.Ja, és használd a "Programkód" gombot. Jelöld ki a forráskódodat, és katt a Programkód gombra. Sokkal áttekinthetőbb lesz a kódod tőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged