Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Ha ilyen sok feltételt kell vizsgálni egy lekérdezéskor, akkor érdemes úgy megírni a programot, hogy az állítsa össze a lekérdezést. Például, ha az apartmanokat keressük, készpénzes, bankkártyás fizetéssel:
$query = " select apartman from szallas ";
if ($kp != '')
{
$query .= " where kp = 1 ";
}
if ($cc != '')
{
$query .= " and cc = 1 ";
}Az automatikus keresést pedig AJAX technológiával, javascript nyelven lehet megoldani. Legjobb egy javascript keretrendszerrel, pl.: jQuery
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
SektorFlop #1955 üzenetére
Lehetséges hiba: a validate_user()-t hamarabb hívod meg, mint definiálod. Előbb deklaráld, vagy add meg a fájl elérési útvonalát amiben deklarálva van, aztán használd.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
KaiotEch #1945 üzenetére
Én ezt Ajaxal (jQuery) oldottam meg. Amikor kivlaszott egy értéket, ezt ajaxal átadtam a PHP-nak, ami a kapott értékkel végrehajtott egy lekérdezést. A lekérdezés eredményét ajaxal jelenítem meg (jelen esetben egy lenyíló menüt).
Az adatok mentését szintén ajaxal oldottam meg, mert az én esetemben x számú lenyíló menü volt.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Brown ügynök #1930 üzenetére
A jogok exportálása a kívánt felhasználó ( 'felhasználó'@'127.0.0.1' ) felé megoldotta a problémát.
-
Brown ügynök
senior tag
Én ebből tanultam. Megjegyezném hogy nem a legjobb van benne jó pár hiba. Aztán pedig forráskód olvasás, forráskód olvasás, forráskód olvasás. (+ fejlesztés)
#1934: A http://php.net/ oldalán a függvényekhez általában jó pár példát is írnak. Egyébként kösz az oldalt, még nem ismertem.
-
Brown ügynök
senior tag
Felraktam az EasyPHP 5.3.6-t. Azóta nem tudok phpMyAdmin-ban új felhasználót felvenni csak usage joggal, azzal meg nem sok mindent lehet kezdeni. A következő hibaüzenetet kapom:
A phpMyAdmin verziója 3.4.2
Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest