- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
tob!as
tag
válasz
Sk8erPeter #1617 üzenetére
jogos, mert ékezetek nélkül lefut
-
tob!as
tag
válasz
KaiotEch #1611 üzenetére
SELECT level, COUNT(*) FROM legions GROUP BY level ORDER BY level ASC
Ez szerintem hatékonyabb tud lenni ha jól értelmeztem a problémát, mert alapból annyi sorral tér vissza ahány szint van, az első érték lesz a szint, a második a szintenkénti légiók mennyisége.
A kód is egyszerűbb, ráadásul a script futás is hatékonyabb (persze ha nem rontottam el semmit
.
-
tob!as
tag
Üdv!
A karakterkódolásra mindig oda kell ügyelni, nem csak akkor ha pl ékezetes jelszavakat tárolsz. Gond lehet pl abból, ha windows alatt nem ügyelsz a php fájlod karakterkódolására, ebbe számtalanszor belezavarodtam. Ha jól sejtem akkor utf-8 at használsz, a php fájl karakterkódolása is utf-8 kell legyen, illetve amikor kiküldöd a kimenetre a html kódot akkor a header információkban is utf-8-nak kell szerepelnie.
Ezt firebuggal ellenőrizni tudod.A legegyszerűbb kipróbálni azt, hogy jó-e egyáltalán a lekérdezésed. PHPMyAdmin segítségével lefuttatod manuálisan pontosan azt a kérést, ami alapesetben PHP-ból érkezne.
Ha ekkor talál mezőt, akkor valahol a kódban van a hiba, ha nem talál sort, akkor pedig az sql lekérdezés problémás.Remélem sikerült segíteni.
tob!as
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- VoLTE/VoWiFi
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest