Keresés

Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz retrox #2005 üzenetére

Látom ide is beírtad a kérdésedet... Felejtsd már el ezt az ütemezett életkor-update-elést, egyszerűen amikor kíváncsi vagy a felhasználó életkorára, számítsd ki a születési dátumából minden alkalommal, amikor megjeleníted, ez úgyis villámgyors, ne szenvedj már a totál megbízhatatlan ütemezéssel... (korrigálom magam: az ütemezés maga nem feltétlenül megbízhatatlan, de ha mégis kimarad valamilyen oknál fogva (pl. valaki kiszedi az ütemezett feladatok közül, épp volt egy áramkimaradás az ütemezés időpontjában, mittudomén stb.), akkor máris szar értéket jelenítesz meg, ahelyett, hogy a mindig naprakész automatikus kiszámítást végeznéd el)

Szerk.: még szerkesztési időn belül találtam erről szóló topicot: [link]
    itt a kérdező nem tudom, mit szenved azzal a query-vel, mit gányolgat, de utána megmondja a megoldást, hogy valami usershortcodes.php fájlba kell tenni ezt a kódrészletet, gondolom neked megfelelően átalakítva, ha kell, nekem személy szerint fingom sincs, mi ez, soha nem használtam e107-et, és hacsak nem nagyon muszáj, nem is fogok.

Szerk. 2.: van itt valami Birthday Menu is, ahol állítólag csak be kell pipálni egy checkboxot ("Show age"), és máris ott lesz neked az életkor... Akkor minek szórakozol saját megoldásokkal, ami rossz? :)

Aktív témák