Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
igazabol ezt: ''( ?vhogy? )'' azert irtam, mert bar a fileokat fel tudom tolteni egy mappaba, akar igy php-s file feltolotovel, akar total commanderrel, nem tudom, hogy ez igy szerencses -e? igy egy direkt linkkel barmikor le tudom tolteni a fileokat, bar asszem vhogy be lehet allitani adott mappara, hogy az ott levo filokat ne lehesen csak ugy letolteni, de mar erre sem emlekszem.
Amikor egy php-mysql-es weblapon leakarok tolteni egy file es bead egy fura dinamikus linket, akkor az a file siman megtalahato egy mappaban a webserveren v. vhogy benne van a mysql adatbazisban? ( ez a kerdes lehet, hogy nagy hulyeseg volt ) csak azert kerdezem, mert ha a file adatbazisban van, akkor nem olyan egyszeru a feltoltese se....
mindenesetre koszi a linket!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest