Hirdetés
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
igazabol ezt: ''( ?vhogy? )'' azert irtam, mert bar a fileokat fel tudom tolteni egy mappaba, akar igy php-s file feltolotovel, akar total commanderrel, nem tudom, hogy ez igy szerencses -e? igy egy direkt linkkel barmikor le tudom tolteni a fileokat, bar asszem vhogy be lehet allitani adott mappara, hogy az ott levo filokat ne lehesen csak ugy letolteni, de mar erre sem emlekszem.
Amikor egy php-mysql-es weblapon leakarok tolteni egy file es bead egy fura dinamikus linket, akkor az a file siman megtalahato egy mappaban a webserveren v. vhogy benne van a mysql adatbazisban? ( ez a kerdes lehet, hogy nagy hulyeseg volt ) csak azert kerdezem, mert ha a file adatbazisban van, akkor nem olyan egyszeru a feltoltese se....
mindenesetre koszi a linket!!!

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Xbox One
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest