Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
igazabol ezt: ''( ?vhogy? )'' azert irtam, mert bar a fileokat fel tudom tolteni egy mappaba, akar igy php-s file feltolotovel, akar total commanderrel, nem tudom, hogy ez igy szerencses -e? igy egy direkt linkkel barmikor le tudom tolteni a fileokat, bar asszem vhogy be lehet allitani adott mappara, hogy az ott levo filokat ne lehesen csak ugy letolteni, de mar erre sem emlekszem.
Amikor egy php-mysql-es weblapon leakarok tolteni egy file es bead egy fura dinamikus linket, akkor az a file siman megtalahato egy mappaban a webserveren v. vhogy benne van a mysql adatbazisban? ( ez a kerdes lehet, hogy nagy hulyeseg volt ) csak azert kerdezem, mert ha a file adatbazisban van, akkor nem olyan egyszeru a feltoltese se....
mindenesetre koszi a linket!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest