Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
CSV importálásban kérném a segítségeteket.
Egy webshop adatbázisát eddig a shop gyökerébe általam felrakott phpmyadmin 2.7.0-pl2-vel értem el. A szolgáltató most áttért egy adminos felületre, ahol managelni lehet mindenfélét, többek közt innen tudom elérni ezentúl az adatbázist. A sajátommal nem.
A probléma az, hogy neki egy phpMyAdmin 2.6.4-pl3 van, ami első ránézésre annyiban különbözik a 2.7.0-tól, hogy nincs benne import gomb. Ez pedig elég nagy baj, mert nekem excel fájlból kell feltölteni a shopot, amit eddig úgy csináltam, hogy excellel előállítottam a csv fájlt, majd ezt importáltam a phpmyadminban.
Import gomb nélkül hogy tudom ezt megtenni? Vagy hogy tudok az Excel-ben lévő adatokból sql fájlt csinálni, amit gond nélkül hozzá tudok adni import nélkül is?
Pls help!
Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest