Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
CSV importálásban kérném a segítségeteket.
Egy webshop adatbázisát eddig a shop gyökerébe általam felrakott phpmyadmin 2.7.0-pl2-vel értem el. A szolgáltató most áttért egy adminos felületre, ahol managelni lehet mindenfélét, többek közt innen tudom elérni ezentúl az adatbázist. A sajátommal nem.
A probléma az, hogy neki egy phpMyAdmin 2.6.4-pl3 van, ami első ránézésre annyiban különbözik a 2.7.0-tól, hogy nincs benne import gomb. Ez pedig elég nagy baj, mert nekem excel fájlból kell feltölteni a shopot, amit eddig úgy csináltam, hogy excellel előállítottam a csv fájlt, majd ezt importáltam a phpmyadminban.
Import gomb nélkül hogy tudom ezt megtenni? Vagy hogy tudok az Excel-ben lévő adatokból sql fájlt csinálni, amit gond nélkül hozzá tudok adni import nélkül is?
Pls help!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest