- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
CSV importálásban kérném a segítségeteket.
Egy webshop adatbázisát eddig a shop gyökerébe általam felrakott phpmyadmin 2.7.0-pl2-vel értem el. A szolgáltató most áttért egy adminos felületre, ahol managelni lehet mindenfélét, többek közt innen tudom elérni ezentúl az adatbázist. A sajátommal nem.
A probléma az, hogy neki egy phpMyAdmin 2.6.4-pl3 van, ami első ránézésre annyiban különbözik a 2.7.0-tól, hogy nincs benne import gomb. Ez pedig elég nagy baj, mert nekem excel fájlból kell feltölteni a shopot, amit eddig úgy csináltam, hogy excellel előállítottam a csv fájlt, majd ezt importáltam a phpmyadminban.
Import gomb nélkül hogy tudom ezt megtenni? Vagy hogy tudok az Excel-ben lévő adatokból sql fájlt csinálni, amit gond nélkül hozzá tudok adni import nélkül is?
Pls help! -
[HUN]Tyson
senior tag
Akkor némi On is legyen
Az osCommerce ingyenes webshop megrendelés emiljét szeretném módosítani úgy, hogy elküldje a termelőt is, ami gyárilag nincs benne.
Itt egy részlet, ez állítja elő, hogy milyen termékből mennyit rendelt az ügyfél:
$products_ordered .= $order->products[$i]['qty'] . ' x ' . $order->products[$i]['name'] . ' (' . $order->products[$i]['model'] . ') = ' . $currencies->display_price($order->products[$i]['final_price'], $order->products[$i]['tax'], $order->products[$i]['qty']) . $products_ordered_attributes . ''\n'';
Ebbe kellene valahogy beleépíteni, hogy a gyártót is beleszúrja, viszont a gyártó másik adatbázistáblában van. A products táblában van manufacturers_id mező, a manufacturers táblában meg van ugyebár a manufacturers_id és a manufacturers_name. Tehát hogy kell azt megvalósítani, hogy a termékhez a másik táblából hozzárakja a manufacturers_name-t?
Plíz szájbarágósan, mert se a phpben, se mysqlben nem vagyok egy májer.
Aktív témák
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest