- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- Milyen notebookot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autóhifi
Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
CSV importálásban kérném a segítségeteket.
Egy webshop adatbázisát eddig a shop gyökerébe általam felrakott phpmyadmin 2.7.0-pl2-vel értem el. A szolgáltató most áttért egy adminos felületre, ahol managelni lehet mindenfélét, többek közt innen tudom elérni ezentúl az adatbázist. A sajátommal nem.
A probléma az, hogy neki egy phpMyAdmin 2.6.4-pl3 van, ami első ránézésre annyiban különbözik a 2.7.0-tól, hogy nincs benne import gomb. Ez pedig elég nagy baj, mert nekem excel fájlból kell feltölteni a shopot, amit eddig úgy csináltam, hogy excellel előállítottam a csv fájlt, majd ezt importáltam a phpmyadminban.
Import gomb nélkül hogy tudom ezt megtenni? Vagy hogy tudok az Excel-ben lévő adatokból sql fájlt csinálni, amit gond nélkül hozzá tudok adni import nélkül is?
Pls help! -
[HUN]Tyson
senior tag
Akkor némi On is legyen
Az osCommerce ingyenes webshop megrendelés emiljét szeretném módosítani úgy, hogy elküldje a termelőt is, ami gyárilag nincs benne.
Itt egy részlet, ez állítja elő, hogy milyen termékből mennyit rendelt az ügyfél:
$products_ordered .= $order->products[$i]['qty'] . ' x ' . $order->products[$i]['name'] . ' (' . $order->products[$i]['model'] . ') = ' . $currencies->display_price($order->products[$i]['final_price'], $order->products[$i]['tax'], $order->products[$i]['qty']) . $products_ordered_attributes . ''\n'';
Ebbe kellene valahogy beleépíteni, hogy a gyártót is beleszúrja, viszont a gyártó másik adatbázistáblában van. A products táblában van manufacturers_id mező, a manufacturers táblában meg van ugyebár a manufacturers_id és a manufacturers_name. Tehát hogy kell azt megvalósítani, hogy a termékhez a másik táblából hozzárakja a manufacturers_name-t?
Plíz szájbarágósan, mert se a phpben, se mysqlben nem vagyok egy májer.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest