Hirdetés
Aktív témák
-
klinsi
csendes tag
Halihó!
Adott 1 tábla: ext_file
Struktúrája: id, info_id, cim, filenev, user
Van benne pár rekord, ahol az a lényeg, hogy az info_id mezo-nek vannak adott ertekei. Pl van 3 rekord aminel az info_id='1' masik 2 rekord ahol az erteke '2'.
Adott a lekerdezes: SELECT info_id, sum(1) as darab from ext_file group by info_id;
Localhost-on a a darab mezo szepen ki is adja a varva vart 3-as eredmenyt (ugye a lekerdezes arrol szol, hogy melyik info_id-bol van a legtobb es mennyi az a legtobb).
Fent a szerverem (X3) azonban a kapott eredmeny 1.
Csinaltam azt is, hogy keszitettem 1 db php fajlt ami torli ujra letrehozza a tablat mad beleteszi a teszt rekordokat es le is kerdez utana egybol...
Localhoston kiadta a jo eredmenyt (3) a szerveren szerinte az eredmeny 1...
A szerveren 3.23.36 verzioju Mysql van...
Tud vki nekem vmi magyarazatot talalni?
Elore is koszi: klinsi
Aktív témák
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest