Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Aktív témák
-
klinsi
csendes tag
Hali,
Van egy érdekes problémám. Adott szolgáltató szervere php 4.4 és short_open_tag on-ra van billentve.
index.php-ben:
<td id=''login_info''><?=_LOGIN_INFO?><?=_SITE_COPYRIGHT?></td>
Működik, az előre definiált állandü szövegek megjelennek.
Belépek és a következő állományban is használom a rövid állandók kiiratását, de itt már hibaüzis:
Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=31) state=1 in /customers/.../html/menu.html.php on line 4
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /customers/.../html/menu.html.php on line 4
Ha rendesen <?php echo _M_CONFIG; ?> -ot használok akkor működik, de a <?=_M_CONFIG;?> - ra a fentit kapom... van tippje valakinek? :F
Előre is köszönöm: klinsi -
klinsi
csendes tag
Hi!
Köszi a gyors reakciót de sajna nem jó. Amit Te mondasz attól szépen kiválogatja, hogy az info_id melyik értéke hány darab rekordban szerepel.
Nekem meg az kéne, hogy ezt sorba is tegye...
De mint mondtam (a lentebb írt SQL lekérdezés) tökéletesen jó. Localhost-on teszteltem és tök jől működik.
Csak a szerveren ugyanazt a táblát meg környezetet létrehozva nem megy... ebből következik számomra, hogy lehet vmi környezeti változás de gőzöm sincs, hogy mi :-(
Azért próbálok alakítani a Te megoldásodon is kicsit, hátha úgy jó lesz...
Klinsi -
klinsi
csendes tag
Halihó!
Adott 1 tábla: ext_file
Struktúrája: id, info_id, cim, filenev, user
Van benne pár rekord, ahol az a lényeg, hogy az info_id mezo-nek vannak adott ertekei. Pl van 3 rekord aminel az info_id='1' masik 2 rekord ahol az erteke '2'.
Adott a lekerdezes: SELECT info_id, sum(1) as darab from ext_file group by info_id;
Localhost-on a a darab mezo szepen ki is adja a varva vart 3-as eredmenyt (ugye a lekerdezes arrol szol, hogy melyik info_id-bol van a legtobb es mennyi az a legtobb).
Fent a szerverem (X3) azonban a kapott eredmeny 1.
Csinaltam azt is, hogy keszitettem 1 db php fajlt ami torli ujra letrehozza a tablat mad beleteszi a teszt rekordokat es le is kerdez utana egybol...
Localhoston kiadta a jo eredmenyt (3) a szerveren szerinte az eredmeny 1...
A szerveren 3.23.36 verzioju Mysql van...
Tud vki nekem vmi magyarazatot talalni?
Elore is koszi: klinsi
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest