- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok,
Kezdő vagyok az adatbányászatban, ezért nem nagyon tudom mik a határai a lekérdezéseknek.
Van egy lekérdezésem, amiben 14 táblát joinolok össze, amiből az egyik 150.000 a többi meg 10-100 sort tartalmaz. A 150 k-s táblám tartalmazza a felhasználó bejegyzéseit, az összes többi, csak arra kell, hogy megadjam az id-khez az értéküket. tehát a lekérdezés 150.000 sort ad vissza. A végén van egy order by is year(date), month(fdate), username alapján.
Kb. 22 másodpercig tart a lekérdezés a phpmyadmin szerint. Ha az order by-t kiszedem, valamivel kevesebb. Ez normális, hogy ilyen sokáig tart? Hogyan tudnék rajta gyorsítani, akár mysql beállítással akár úgy, hogy átírom a lekérdezést?
150.000 sor szerintem nem annyira sok egy adatbáziskezelőnek, mi lesz itt milliós nagyságrendnél?Köszönettel,
W.
Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest