- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok, gyertek segitsetek egy lekerdezes optimalizalasaban
Vazolom a helyzetet, irtam szamokat is, hatha megkonnyitik megerteni hogy mit is akarok:
Tablak:
Cikkek (cikk_id es egyeb infok) - 250 sor
Tag-ek (tag_id es egyeb infok) - 30 sor
cikk_tag (cikk_id, tag_id => osszetett kulcsok, a ket tablat kapcsolja ossze) - 800sorTudnivalok:
- 1 cikkhez tobb tag is tartozik
- 5 cikkhez nincs hozzarendelt tagCel:
Egy olyan lekerdezes kellene amely 245 sort terit vissza (az 5 hibas cikken kivul az osszeset) , es ugy hogy fuggetlenul attol hogy hany tag van hozzarendelve egy cikkhez a lekerdezesben mindig csak egyet tarsitson a cikkekhez.En ezt join -okkal oldottam meg a vegen egy group by-al amit szeretnek felszamolni
marmint hogyha lehetseges, hogy csak join-ok szerepeljenek a lekerdezesembe. Tehat az en lekerdezesem valahogy igy nez ki:
SELECT *
FROM cikkek c
INNER JOIN cikk_tag ct ON c.cikk_id = ct.cikktag_cikk
INNER JOIN tag t ON t.tag_id = ct.cikktag_tag
ORDER BY cikk_idKivancsi vagyok hogy egyaltalan lehetseges-e, en kifogytam az otletekbol, mar minden kombinaciot kiprobaltam
Elore is koszi!
Aktív témák
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest