Hirdetés
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok, gyertek segitsetek egy lekerdezes optimalizalasaban

Vazolom a helyzetet, irtam szamokat is, hatha megkonnyitik megerteni hogy mit is akarok:
Tablak:
Cikkek (cikk_id es egyeb infok) - 250 sor
Tag-ek (tag_id es egyeb infok) - 30 sor
cikk_tag (cikk_id, tag_id => osszetett kulcsok, a ket tablat kapcsolja ossze) - 800sorTudnivalok:
- 1 cikkhez tobb tag is tartozik
- 5 cikkhez nincs hozzarendelt tagCel:
Egy olyan lekerdezes kellene amely 245 sort terit vissza (az 5 hibas cikken kivul az osszeset) , es ugy hogy fuggetlenul attol hogy hany tag van hozzarendelve egy cikkhez a lekerdezesben mindig csak egyet tarsitson a cikkekhez.En ezt join -okkal oldottam meg a vegen egy group by-al amit szeretnek felszamolni
marmint hogyha lehetseges, hogy csak join-ok szerepeljenek a lekerdezesembe. Tehat az en lekerdezesem valahogy igy nez ki:SELECT *
FROM cikkek c
INNER JOIN cikk_tag ct ON c.cikk_id = ct.cikktag_cikk
INNER JOIN tag t ON t.tag_id = ct.cikktag_tag
ORDER BY cikk_idKivancsi vagyok hogy egyaltalan lehetseges-e, en kifogytam az otletekbol, mar minden kombinaciot kiprobaltam

Elore is koszi!
Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Mazda topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest