Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok,
Lényegében kezdő programozó vagyok.
PHP-ban fejlesztek egy rendszert.Codeigniter keretrendszert használok.
A funkciók központjában egy olyan tábla van, amire éves szinten kb 100-200k sorbejegyzés várható maximálisan. Úgy gondolom ez nem túl sok. A tábla egyébként nagyrészt id-ket tartalmaz 13 másik táblára, ezért a lekérdezések között nagyon sok olyan szerepel, amiben 14 join található. Már kezdek rájönni, hogy nem nagyon fog az működni, hogy az egész adatmennyiséget lekérem, ezért próbálkoztam olyan ajax hívásokkal, amelyek pár 100 sor szednek le. Viszont semmilyen gyorsulást nem tapasztaltam ahhoz képest, mintha megpróbálnám leszedni a teljes 100k sort. Az egyik ismerősöm szerint azért lehet, mert az easyphp amit használok nagyon kevés cache-t enged a mysql-nek, és ezért lassú.
Ha valakinek van ötlete, nagyon örülnék neki.
Köszönettel,
W.
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest