Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tud valaki olyan PHP motorról (fórumhoz), aminek az adatbázis management-jében létezik valami olyasmi funkció, hogy pl az adatbázis egyes táblái, ha meghaladnak egy adott méretet, akkor mondjuk az utolsó 100 hsz-t törölné, persze automatikusan? (már vagy egy tucat motort megnéztem de ilyesmit nem találtam, lehet, hogy már a fáradságtól is "benéztem")
(Kis településről van szó, ahol a netszolgáltatónál van a tárhely is, viszont az igen kicsi, a polgármester szerint(még nem beszéltem a szolgáltatónál az illetékessel) nincs 100 mega... Ebbe kellene egy külön települési honlap, és még egy fórumot "belepaszíroznom), szóval nagyon meg van kötve a kezem a kevés tárhely miatt. Arra meg nem lesz időm, hogy akár hetente Én manuálisan törölgessem az adatbázisból a régi hsz-okat, hogy helyet szabadítsak fel...)Minden javaslatot szívesen fogadok... Előre is köszönöm.
Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest