Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Tud valaki olyan PHP motorról (fórumhoz), aminek az adatbázis management-jében létezik valami olyasmi funkció, hogy pl az adatbázis egyes táblái, ha meghaladnak egy adott méretet, akkor mondjuk az utolsó 100 hsz-t törölné, persze automatikusan? (már vagy egy tucat motort megnéztem de ilyesmit nem találtam, lehet, hogy már a fáradságtól is "benéztem")
(Kis településről van szó, ahol a netszolgáltatónál van a tárhely is, viszont az igen kicsi, a polgármester szerint(még nem beszéltem a szolgáltatónál az illetékessel) nincs 100 mega... Ebbe kellene egy külön települési honlap, és még egy fórumot "belepaszíroznom), szóval nagyon meg van kötve a kezem a kevés tárhely miatt. Arra meg nem lesz időm, hogy akár hetente Én manuálisan törölgessem az adatbázisból a régi hsz-okat, hogy helyet szabadítsak fel...)Minden javaslatot szívesen fogadok... Előre is köszönöm.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest