- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Tud valaki olyan PHP motorról (fórumhoz), aminek az adatbázis management-jében létezik valami olyasmi funkció, hogy pl az adatbázis egyes táblái, ha meghaladnak egy adott méretet, akkor mondjuk az utolsó 100 hsz-t törölné, persze automatikusan? (már vagy egy tucat motort megnéztem de ilyesmit nem találtam, lehet, hogy már a fáradságtól is "benéztem")
(Kis településről van szó, ahol a netszolgáltatónál van a tárhely is, viszont az igen kicsi, a polgármester szerint(még nem beszéltem a szolgáltatónál az illetékessel) nincs 100 mega... Ebbe kellene egy külön települési honlap, és még egy fórumot "belepaszíroznom), szóval nagyon meg van kötve a kezem a kevés tárhely miatt. Arra meg nem lesz időm, hogy akár hetente Én manuálisan törölgessem az adatbázisból a régi hsz-okat, hogy helyet szabadítsak fel...)Minden javaslatot szívesen fogadok... Előre is köszönöm.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- E-book olvasók
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest