Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest