Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest