- Micro Four Thirds
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- TV antenna és jelerősítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
válasz
DeltaPower #1764 üzenetére
Sziasztok,
Na most feltettem az appservet és most ott tartok ,hogy nincs hiba üzened hanem csak egy teljesen üres fehér oldal. Ez akkor jelentkezik ha megnyitom az index.php fájlt.
Üdv
Gábor -
vincent001
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1761 üzenetére
Szia,
Bocsi de rég nem voltam gép közelben. Szóval melyik szerver programot használjam, neked melyik amelyik bejött? Most nálam a wamp fut és a mellékelt képek alapján valamiért hibaüzenetet dob ki a mysql-re pedig ha jól látom akkor ebben van mysql és fut is. Csatoltam egy képet amin két üzenet is látható.
Szóval tanácstalan vagyok mert valamit nagyon elcseszek de nem tudom mit. Már feltettem az appservet is azon sem lett jobb. Egy egyszerű ostoba kérdés. Én a www mappába bemásolt fájlokból az index.php akarom indítani. Gondolom ez nem baj..... -
vincent001
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1759 üzenetére
Szia,
Lehet félre értettél. A prestashop az működik élesben, rendesen fel lett telepítve. A localhoston való tesztelgetés nem működik és a config fájlba nem nyúltam bele, nem írtam át semmit ( mivel nem értek hozzá) de azt olvastam róla, hogy itt is lehet gond amiért nem működhet a localhoston ezért osztottam meg hátha ti látok benne valamit. Persze,hogy próbálkoztam mivel nem kaptam választ ezért megpróbáltam máshol is hátha sikerrel járok, mivel szertném ha működne csak én nem tudom ,miért nem működik amikor szerintem úgy csinálom ahogy kellene.
Köszi
-
vincent001
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1757 üzenetére
Szia,
php myadmin oldalon megcsináltam az adatbázist úgy hogy az éles rendszerből kiszedtem az adatokat majd a localhoston levőre importáltam.Pontosan annyi lett a sor mint az éles rendszerben. A dolgokat bemásoltam a www könyvtárba.
Nem tudom, hol kell beállítani a localhoston az adatokat. Ez egy prestashop webshop és a configban ilyet találtam. Gondolom ez az ahol a csatlakozási adatok megvannak.
persze én csillagoztam ki a dolgokat.
<?phpdefine('__PS_BASE_URI__', '/');
define('_THEME_NAME_', 'prestashop');
define('_DB_NAME_', 'webshopelitrade');
define('_DB_SERVER_', 'localhost');
define('_DB_USER_', '**********');
define('_DB_PREFIX_', 'ps_');
define('_DB_PASSWD_', '*******');
define('_DB_TYPE_', 'MySQL');
define('_COOKIE_KEY_', 'PdEMbF57zz8vmU7aRaUNIiKPOPFEpzQn2qLubDvDOSOVI6HOwt9zV1wE');
define('_COOKIE_IV_', 'yFnG48BI');
define('_PS_VERSION_', '1.3.1.1');?>
Ennyi elég? Mit küldjek még?
Üdv
Gábor -
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Ezt a hibaüzenetet kapom
Link to database cannot be established.
amikor a localhoston elindítom a index.php fájlt.
Gondolom, nem jó valami beállításom de mi lehet a baj?Appserver használok de valamiért nem jól működik. mi lehet a baj? Tudnátok ebben segíteni?
Találtam egy fájl amiben a jelszavak meg a felhasználok vannak meg a cookie key. Nem tudom ,hogy ezeket kell-e variálnom?Köszi
-
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogyan kell MySql adatbázisból importálni ,hogy az localhosttra fel tudjam exportálni.
Szeretnék php fájlokat tesztelni illetve nézni ha a css ben átírok valamit akkor hogyan mi változik.
Wampot szeretnék használni mint szerver oldali progi de adatbázis nélkül ez nem fog menni ha jól tudom.Kérlek segítsetek. :-)
Köszi -
vincent001
csendes tag
Szia,
nem teljesen értem a lámaságom miatt de van egy ilyen kódsorom. hová tegyem be, mert ahogy én tettem be ott ezt írja ki:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\AppServ\www\web\surfbolt\reg2.php on line 6ebben a kódsorban hogyan tegyem be?
<?phpsession_start ();
$kapcsolat = mysql_connect (localhost,root,admin);
mysql_select_db (data);
$parancs = "SELECT *
FROM `reg`
WHERE `fhnev` LIKE '".$_POST["fhnev"]."'"; -
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Na most konkrét hibám van és tudom is,hogy mi okozza mert rájöttem. Azért ez boldoggá tesz.
Ha regisztrálnak az oldalon akkor a névnél ahol ékezet van ott megszakad a folyamat és sql-be csak addig viszi át ameddig nem volt ékezet a névben. Ezt mi okozza és, hogyan javíthatom.köszi
-
vincent001
csendes tag
válasz
Louloudaki #1563 üzenetére
Az VARCHAR(30)
Az összes mező VARCHAR kivéve a id mert az INT(11) -
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni.
van egy regisztrációs felület amit ha kitöltök akkor nem visz át a msql-be csak egy részét. Tesztből beírtam névnek bélajani sára ebből csak a B betűt vitte az adatbázisba. Mi lehet a gond?
Köszi
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Az jó, nem is sok. Ami nekem elképzelés lehet az 17 óra után a IX kerületben a Lurdynál, mert addig dolgozom és a melóhelyemen tudnál korrepetálni. Privátban kérlek beszéljük meg az árat, hogy te mire gondolsz mint korrepetáló.
Vagy írhatsz mailt is a info@w-eb.hu ra és ott meg tudjuk vitatni az ár kérdést.Üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Azt biztos nem tudnám megfizetni a jelenlegi benzin árak mellett, hogy feljárj. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy átküldeném neked a már kész fájlokat, megnéznéd és mondanál rá egy árat, hogy mennyi munka lenne vele és akkor el tudom dönteni, hogy megéri-e nekem.
üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
-
vincent001
csendes tag
Sziasztok,
Ne kövezetek meg de nem rég elvégeztem egy "web programozói tanfolyamot" ami igazából nem sokat ért. Nem is értek a php-hez de nagyon szeretnék csinálni egy webáruházat, aminek egy része már kész is, kosár, hírlevél, belépés....stb de nem tudom összerakni ,hogy hibátlanul működjön. Esetleg nincs köztetek valaki aki tudna" korrepetálni " reális áron esetleg IX vagy a XXI kerület közelében? Azt tudom ,hogy sokan elvállalnák az oldal készítését több száz ezer forintért de nincs is erre ennyim illetve érdekel a téma és érteni is szeretném, hogy mi miért működik.
A segítségeteket előre is köszi.Gábor
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged