Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #1368 üzenetére
Bocs, hogy ezt mondom, de engem meg speciel sokkal jobban zavar az, hogy majd' minden webfejlesztős topicban előadod a Prohardver ügyvédjét, meg a "jaj nem is hiszem el, hogy mik mennek manapság, nem is fogom követni a topicot"-sirámot, mintha a kérdezők a segítségedre szorulnának, amikor valaki nem pont finomkodva tesz valami erősebb megjegyzést, és ezt kell elég sokszor olvasni tőled. Hidd el, a segítséged nélkül is általában meg tudják védeni magukat, nem kell mindig a haladó(bba)kkal összeveszni azon, hogy miért nem porcelánbabák módjára bánunk egymással. Az ilyeneken való hosszas OFF-olások legtöbbször rosszabbak, mint maguk a beszólások.
(Pedig egy haladónak ugyanannyi joga van - nem feltétlenül jogosan! - beszólni valakinek, aki esetleg nem nézett utána rendesen, vagy furát kérdezett; de igaz, neked is természetesen van jogod beszólni a beszólásért
csak nem biztos, hogy előrevisz.) Ezt nem sértésként mondtam, ne is vedd kérlek annak!
-
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #1368 üzenetére
Nem én írtam butaságot, hanem te, szóval elég lett volna vagy csak simán csöndbe maradnod, vagy bocsánatot kérni szmegma-tól, ha a beírásod miatt ismét hetekig próbálkozik tovább tárolt eljárás nélkül.
Ha esetleg arcoskodóra sikerültek volna az előző hozzászólásaim, akkor elnézést kérek mindenkitől.Az, hogy használjunk-e tárolt eljárásokat vagy sem, örök vitatéma, hetekig lehetne flamelni róla. Az esetek jó részében valóban el lehet lenni nélküle, viszont pont az szmegma-féle komplexebb lekérdezéseknél meg megkerülhetetlen a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest