- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
evad_szeria az a versenyző profiljánál kell, hogy melyik évben milyen szériákon indul milyen rajtszámmal, egy évben akár 5 verseny széria is lehet, aztán következő évben ez lehet több vagy kevesebb is, más rajtszámmal
pont_qual és pont_race táblákat más okból nem lehet összevonni, ennek más oka van ami ezeknél a tábláknál nem látszik, sokat gondolkoztam, hogyan legyen az adatbázis, amire kell ez a szerkezet tűnt a legésszerűbbnek
sajnos ennél egyszerűbb ez nem lehet, mert akkor csak egy-egy versenyszéria pontozására lenne alkalmas, akartam egy kicsit általánosabb sémát csinálni a problémára
jelenleg egyébként azzal oldom meg a problémát, hogy aki egy hétvégén kvalon vagy valamelyik versenyen részt vesz mindenképp be kell írni akkor már az eredményét (legyen akár 0 pont) és akkor jól számolja ki a pontokat, tudom mi a hiba egyébként, csak a megoldásra nem sikerül rájönnöm, az a baj, hogy a sok left join miatt egy-egy sor duplikálódik, van, hogy ugyanaz a sor szerepel 50x-60x és ezt summolja amit elosztok ezen sorok számával
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest