Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sonar

addikt

válasz digitalson78 #2062 üzenetére

Ilyen célre sosem használtam google megoldását, erről nem tudok nyilatkozni.

MySQL: egy alap install szerintem nem okoz gondot senkinek akinek van egy kis informatikai tudása (teszteléshez elég a next next finish)
    A dolgok onnantól kezdenek komplikáltak lenni amikor a táblákat kell megszerkeszteni meg a jogosultságokat.
    Táblánál speciel előre definiálnod kell az oszlopokat és azoknak a típusait. Ezzel tudod korlátozni, hogy milyen adatok kerüljenek be a táblába. Ez lehet megengedő és szigorú. Feladatja válogatja, hogy melyik a célszerű. (persze mindent lehet utólag is módosítani)
    És akár simán megoldható, hogy akinek kell azok csak befelé küldik az adatokat (tehát nem látnak semmit a nagy egészből) akinek meg kell azok meg mindent látnak.
    Annó régen csináltam olyat, hogy volt egy excel ami befelé küldte az adatokat, egy másik ami meg kiolvasta.
    Csak mert excel az excel és tud kapcsolódni DB-hez.
    így minden adat kontrollálva volt, szeparálva a jogosultágok és egyből jöttek a grafikonok. Backup kérdés is megoldott volt.
    Manapság YT a legjobb kiindulási pont. Meg rá kell szánni az időt, hogy ki próbálja a dolgokat az ember.

Más:
    Warning: Researcher Drops phpMyAdmin Zero-Day Affecting All Versions

Új hozzászólás Aktív témák