Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JG99
csendes tag
jg22099.mybrute.com/ léci pupilozzatok alám
-
JG99
csendes tag
pls vegyétek be valami jó klánba és pupilozzatok alájuk és visszapupilozok :
JG22099 lvl 2 blackbrute
JGmagic99 lvl 2 blackbrute
1999 lvl 19 sima -
JG99
csendes tag
hello van egy karim JGmagic99 level 2es van bomba képessége meg egy kardja ma csinálltam elég eséjesnek látom h jó kari legyen (am egy blackbrute) és van még egy karim 1999 aki level 19es elég jó kari arra szeretnélek kérni titeket hogy valami jó klánba vegyetek már be "minket" lécives és pupiloljatok alájuk és én is pupilolok alátok előre is köszi
-
JG99
csendes tag
srácok most csinálltam 1 uj karit : JGmagic99 level 2es egyelőre szegénykém de alapképessége a bomba volt
és van egy másik karim 1999 aki már level 19es mindjárt 20as arra kérnélek titeket hogy pls pupiloljatok alájuk és én is visszapupilolok XDD am jgmagic99 egy blackbrute jah és valaki elmondaná hogykell pupilolni mások alá ??? -
SAMYka
senior tag
http://samyka.mybrute.com
Ha valakinek lenne kedve
-
Dopedy
csendes tag
Am közületek valaki nincs véletlen fent a MyBrute telós verzióján??? Kb 2 hete jelent meg andriodra, szal itt még nem 1115-ös a top 1 mint a gépen!

-
Dopedy
csendes tag
válasz
kendipalko
üzenetére
Tanítványokat úgy csinálsz hogy amikor rámész a a Brútod oldalára ahol látod a cuccaid, ott van jobb szélen egy kis téglalap, amibe van egy link. Másold ki, és küldd el valakinek és ha arról regizik akkor a tanítványod lesz!
de ha naon hardcore vagy akk magadnak is csinálhatsz, de akk csak akk kapsz exp-t, ha megváltoztatod az ipcímedet! 
"Örzöt", ami hivatalosan pet, ami ugye kisállat lenne. Ha van 225-es levelü karid akk tudod hogy szintlépésnél mindig kiírja hogy mit kaptál, vagy hogy kaptál e valamit E.G: Reciived Broadsword.
A medvét is így szerezheted, ha szerencséd van bedobja. Am 0.6% esély van hogy macit kapsz, 0.3% meg hogy farkast kapsz. A kutyára meg elég sok az esélyed, abból max 3 lehet.
Remélem segíthettem,
Ja és ha még áll az ajánlat akk PMbe küldheted a 225-ös nevit meg jelszavát!
-
kendipalko
csendes tag
akinek kell ez a my brutetom (az egyik) itt van a neve azt csináltok vele amit akartok:anza9
és velem is kilehet jönni:[link]
-
kendipalko
csendes tag
a első hozzászólásomban elírtam a nevem
-
kendipalko
csendes tag
hogy kell csinálni tanitványokat meg olyan őrzőket mint a medve
várjun aki meg mondja annak adom a 225-ös szintes my brute-tomat és bocsánat hogy lány lesz mert nekem is egy lány adta de nagyon erős (néhány ütéssel kinyom valakit) jóide várom:kendipaldavid@gmail.com

-
kendipalko
csendes tag
-
kendipalko
csendes tag
én is szeretnék csatázni itt elérhettek: gsr-1q2gq9

-
nbadn91
csendes tag
http://nbadn91.mybrute.com
hogyha megdobnátok 1 XP-vel nagyon megköszönném ha pedig nektek is van emberetek akor én is adok XP-t előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Filmvilág
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- HP EliteBook 630 G10 13.3" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz
- Intel 1851-es Procik
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és van egy másik karim 1999 aki már level 19es mindjárt 20as arra kérnélek titeket hogy pls pupiloljatok alájuk és én is visszapupilolok XDD am jgmagic99 egy blackbrute jah és valaki elmondaná hogykell pupilolni mások alá ???

de ha naon hardcore vagy akk magadnak is csinálhatsz, de akk csak akk kapsz exp-t, ha megváltoztatod az ipcímedet!

várjun aki meg mondja annak adom a 225-ös szintes my brute-tomat és bocsánat hogy lány lesz mert nekem is egy lány adta de nagyon erős (néhány ütéssel kinyom valakit) jó