Hirdetés
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
JG99
csendes tag
jg22099.mybrute.com/ léci pupilozzatok alám
-
JG99
csendes tag
pls vegyétek be valami jó klánba és pupilozzatok alájuk és visszapupilozok :
JG22099 lvl 2 blackbrute
JGmagic99 lvl 2 blackbrute
1999 lvl 19 sima -
JG99
csendes tag
hello van egy karim JGmagic99 level 2es van bomba képessége meg egy kardja ma csinálltam elég eséjesnek látom h jó kari legyen (am egy blackbrute) és van még egy karim 1999 aki level 19es elég jó kari arra szeretnélek kérni titeket hogy valami jó klánba vegyetek már be "minket" lécives és pupiloljatok alájuk és én is pupilolok alátok előre is köszi
-
JG99
csendes tag
srácok most csinálltam 1 uj karit : JGmagic99 level 2es egyelőre szegénykém de alapképessége a bomba volt
és van egy másik karim 1999 aki már level 19es mindjárt 20as arra kérnélek titeket hogy pls pupiloljatok alájuk és én is visszapupilolok XDD am jgmagic99 egy blackbrute jah és valaki elmondaná hogykell pupilolni mások alá ??? -
SAMYka
senior tag
http://samyka.mybrute.com
Ha valakinek lenne kedve
-
Dopedy
csendes tag
Am közületek valaki nincs véletlen fent a MyBrute telós verzióján??? Kb 2 hete jelent meg andriodra, szal itt még nem 1115-ös a top 1 mint a gépen!

-
Dopedy
csendes tag
válasz
kendipalko
üzenetére
Tanítványokat úgy csinálsz hogy amikor rámész a a Brútod oldalára ahol látod a cuccaid, ott van jobb szélen egy kis téglalap, amibe van egy link. Másold ki, és küldd el valakinek és ha arról regizik akkor a tanítványod lesz!
de ha naon hardcore vagy akk magadnak is csinálhatsz, de akk csak akk kapsz exp-t, ha megváltoztatod az ipcímedet! 
"Örzöt", ami hivatalosan pet, ami ugye kisállat lenne. Ha van 225-es levelü karid akk tudod hogy szintlépésnél mindig kiírja hogy mit kaptál, vagy hogy kaptál e valamit E.G: Reciived Broadsword.
A medvét is így szerezheted, ha szerencséd van bedobja. Am 0.6% esély van hogy macit kapsz, 0.3% meg hogy farkast kapsz. A kutyára meg elég sok az esélyed, abból max 3 lehet.
Remélem segíthettem,
Ja és ha még áll az ajánlat akk PMbe küldheted a 225-ös nevit meg jelszavát!
-
kendipalko
csendes tag
akinek kell ez a my brutetom (az egyik) itt van a neve azt csináltok vele amit akartok:anza9
és velem is kilehet jönni:[link]
-
kendipalko
csendes tag
a első hozzászólásomban elírtam a nevem
-
kendipalko
csendes tag
hogy kell csinálni tanitványokat meg olyan őrzőket mint a medve
várjun aki meg mondja annak adom a 225-ös szintes my brute-tomat és bocsánat hogy lány lesz mert nekem is egy lány adta de nagyon erős (néhány ütéssel kinyom valakit) jóide várom:kendipaldavid@gmail.com

-
kendipalko
csendes tag
-
kendipalko
csendes tag
én is szeretnék csatázni itt elérhettek: gsr-1q2gq9

-
nbadn91
csendes tag
http://nbadn91.mybrute.com
hogyha megdobnátok 1 XP-vel nagyon megköszönném ha pedig nektek is van emberetek akor én is adok XP-t előre is köszönöm

-
_stick_
őstag
Üdv!
Be tudná valaki linkelni azt az oldalt, ahol meg lehet nézni, hogy milyen szinten milyen képességet fog kapni a brute? -
pokol papja
csendes tag
hali mindenki

léccives csináljatok pokol papja - nak tanitványokat.
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM -
attiati
veterán
itt a legújabb cheat?
pupilja nincs, mégis látszik alul, hogy egymás után 2 szintet lépett.... és érdekes módon mindig a strength fejlődik...
-
attiati
veterán
Nekem is van egy 21-es szintű farkasos kiscsaj', ha valakinek kell, átadom, ha fejlesztgeti.
Jelszó nincs rá, úgyhogy nem teszem ki public-ba. -
D4v3
őstag
Van még régről egy 37-es szintű brute-om, ha kell valakinek írjon rám és átadom.
http://d4v3.mybrute.com -
kaszas91
csendes tag
Úristen!!!! Ilyen nincs!!!
http://gyikszentelt.mybrute.com/tf/9998119

röhej

-
kaszas91
csendes tag
OMG te már 14 es vagy?
http://mmm34df.mybrute.com/celluleaz hogy lehet?

-
-
attiati
veterán
így meg a farkast + a speedkülönbséget
[link]300-as HP vs 95-ös HP-m --> 2szer kapott lehetőséget, és hozzám se tudott érni
én addig 20-at fordultam 
-
Muton
addikt
így kell a hagymát használni: link

-
_stick_
őstag
Ez a sok generált bot nagyon gáz.
Nem értem miért kell egy ilyen végtelenül egyszerű játékban csalni, ahol pont a randomizáció a lényeg...
szerk: csináltak alattam 3 pupil, már mind 3-as szintű, de nem vettem észre, hogy kaptam volna tőlük +xp-t
-
attiati
veterán
karbantartás van: kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor a bot-os pupilokat kigyomlálják e?
Ha eltűnik az a rengeteg lo3-, lo4-, lo-1 kezdetű pupil level 18-21 környékéről, akkor igen. -
kaszas91
csendes tag
Jeee megkaptam a pajzsot

http://gyikszentelt.mybrute.com
-
kaszas91
csendes tag
ááá majdnem elkaptam chuck-ot xD
http://gyikszentelt.mybrute.com/cellule
-
attiati
veterán
múltkor tőle kaptam ki a 10 órás körnél [link]
na kb akkor ment el az egésztől a kedvem

Nézzétek meg mennyi speckó tulajdonsága van már level 21-n + strenght agil speed is atomdurva. Rákerestem level 50-ig, 16 speckója lesz + farkas. Atomdurva. Level 50-re egyik mostani karakterem se lesz a közelében se, pedig nem piskóták enyémek se. -
Viktor77
titán
Gyorsan nézzétek meg, nem tudom meddig látható a harc TepZ-el (ahol az van írva, hogy elvert). [link]
Az az érdekes, hogy én nyertem! Elvertem, mégis azt írja, ő nyert, ő jutott tovább. Csalás lenne vagy csak bug?
-
kaszas91
csendes tag
Am én nem nagyon szenvedek a pupilokal , inkább simán fejlödök
sztem elég jó

-
zazu96
csendes tag
Na miaz régen irtatokxD

De nekem a kézzel gyártott ugy h saját magamnak csinom
nemmegy
nemapok érte semmit

-
LinogeOW
aktív tag
Megvan a régi karim

-
LinogeOW
aktív tag
Ha jól veszem ki, akkor egy nap alatt LvL 7 ?

-
attiati
veterán
válasz
kaszas91
üzenetére
ADSL, dinamikus IP, modemmel. Iigazából az mindenképpen kell hozzá, mert anélkül nem tudsz IP címet váltani. Beraktam a routercontrol.exe helyére egy újratárcsázó fájlt. Ha nem is mindig tökéletesen, de nagyjából jókor tárcsáz.
Sajnos semmit nem ér az egész, mert captcha részt nem tudja kijátszani, és a 102. pupiltól kéri az ellenőrző kódot. 101 pupil pedig kb a 7-8. szintig elég. Ebből nem lesz 80. szintű harcos

-
LinogeOW
aktív tag
Sajna nem emlékeztem már a régi jelszavára, ezért kezdtem megint egy újat

-
attiati
veterán
Úgy néz ki, hogy nekem működik a bot [link]
De jól gondoltam a videó alapján, hogy a captcha kóddal már nem tud megbírkózni, és csak 101 pupilt tud megcsinálni.
-
CBF600SB
csendes tag
válasz
kaszas91
üzenetére
Semmi gond, közben rájöttem, hogy az Outpost vacakol valami miatt... Mind a három gépen egyszerre sz@rt be. Ha csak "disable"-t nyomok rá akkor nem enged be, csak ha teljesen kikapcsolom. De hogy ez mi a túrótól van...? Na mindegy, befigyel egy újabb verzió ez már úgyis elég régi volt. Azért kösz, a szándékot meg a reagálást értékelem.

-
Terkk
tag
ezt a játékot már ismertem egy ideje nekem tetszik

-
CBF600SB
csendes tag
Sziasztok!
Technikai jellegű segítségre lenne szükségem. Már jó ideje brutálkodom, most az öcsémet is sikerült beszervezni de kb. 5-6 nappal ezelőtt a mybrute.com elkezdett vacakolni. Olyan, mintha betöltés közben elakadna a lap (a mybrute-os logó még bejön a címsorban, de tök fehér az egész oldal és ha source-ot nyomok Firefoxban akkor a nagy büdös semmit látom szóval egy szem html-kód se jön át).
A mybrute szerverét pingelni tudom, de belépni az Istennek se megy. A röhejes rész most következik: három számítógépünkről próbáltam: a munkahelyi laptopról (ADSL internet), otthon a sajátomról és a szüleim gépéről (UPC) több böngészővel (Opera 10.1, Opera 10.51, Maxthon 1.6, Maxthon 2.0, IE 8, legújabb Firefox) és mindig ugyanazt kapom. Bárki mást kérdezek az ismerőseim közül mindenki csak csodálkozik, hogy mi a gondom mert nekik pöccre jön.
Egyik gépre sem telepítettem semmit, nem is töröltem semmit ami releváns lehet. Mindegyiken XP Professional (SP3, frissítve folyamatosan), NOD32 és Outpost 4.0.1025 van. Kínomban már megpróbáltam a flasht meg a java-t újratelepíteni (többször is), külön emiatt raktam fel Firefoxot, rendszervisszaállítással visszamentem két héttel ezelőttre amikor még működött (azaz csak mentem volna, de a vindóz szerint egyáltalán nem volt változás ez idő alatt). Ha kikapcsolom a tűzfalat és a NOD-ot is akkor sem megy.Van egy Norton Ghost-os mentésem 2010. január 03-ról, azt is visszatettem az otthoni gépre - továbbra sem működik.
Az egyetlen módszer ami bejött az a csökkentett módban indulás - ekkor bejön az oldal és kiírja, hogy nem megfelelő verziójú a flash...
Vírust irtottam a NOD-dal, spy-t kerestem a Spybot Search & Destroy-jal meg a Malwarebytes's Anti Malware-rel - egyik sem talált semmit. Javascript és ActiveX engedélyezve van, mindig is volt és nem is változtattam rajta 6 nappal ezelőtt. Windows tűzfal kikapcsolva. Minden más weboldal tökéletesen működik. Innentől kezdve nincs több tippem...
Nektek?B
-
zazu96
csendes tag
Am mi ennek a proginak a cime?
És egy leirást tudsz csini h h müxik?
Megköszönném ha belinkelnéd
UI.:
Persz csak akor kéne a leirás ha a programot belinkeled -
zazu96
csendes tag
Na itt megszünt az élet??
xD

-
kaszas91
csendes tag
http://www.my-brute.mlap.hu/
Botok-nál lesz
-
attiati
veterán
válasz
kaszas91
üzenetére
hát, pislogtam

Holnap ránézek erre a programra újra. Te csukod be mindig a böngészőt, te kicsinyíted le?
A pupilok nevét ő írja be automatikusan?És az ellenőrző kód beírása nélkül, hogy engedi tovább??

Az ip cím váltás, és hogy pontot is kapj érte, az szerintem ezek után gyerekjáték lesz, ha valóban automatán gyártja a pupilokat.
-
zazu96
csendes tag
Nemtom nemtaláltam csak láttam egy vidit
arrol a stat changer progirol
am érdekes h magátol bemegy a böngészöbe beirja és
gyártja a pupillokat de ha az ipdet nem változtatja akk
hiába csinta az egészet
-
zazu96
csendes tag
egyébként van olyan program is
h mybrute stat changer evvel a programmal
a mybrutodnak a pontjait erö gyorsaság
ügyesség és életet nyomhatod föl max
9999-ig nagyon komoly grat a készitönek
csak sehol ne találom ingyenesen
-
zazu96
csendes tag
am ja jolenne ha linkelnél ide
egy cimet ahonnan leszedted pl.
kösz
-
zazu96
csendes tag
Nekem ez a progi nem müködött
nemtom miért
-
kaszas91
csendes tag
Igen teljesen magától csinálja őket
Nekem olyan hogy elindítom és magától megnyitja a böngészőt beírja a cuccot , elindítja és bezárja a böngészőt. Utána megint ugyan ez. Csak aki csinálta a progit az belerakta a sajátját is és igy felváltva csinálja neki meg a sajátodnak is.
Rem. érthető volt , ha nem kérdezz

-
attiati
veterán
ez a pupilgyártó bot működött valakinek?
-
zazu96
csendes tag
Az nem az én hibám voltxD
a mybruttal volt valami gond
am azota otársamnak is csináltam 3at és azok jok
lettek
-
kaszas91
csendes tag
2 nap alatt?

Hát ha olyanokat csinálsz mint nekem akkor nem sok értelmük lesz
-
zazu96
csendes tag
Mybrutecheats.com/inventoryprewiew
innen tudom
-
zazu96
csendes tag
Csinaljnekemteis ez az uj karim nevexD
nagyon unatkoztam
19es szinten kapni fog egy macit

-
zazu96
csendes tag
Ohh igen 5-öt akartam de aztán 2 lett belölexD
am téll nem kaptam érte exp-t

-
kaszas91
csendes tag
Sziasztok!
Ha ráértek csinálhatnátok nekem is pupilokat! Természetesen cserébe én is csinálok!
-
zazu96
csendes tag
válasz
kacsausztato
üzenetére
www.mybrutefan.mlap.hu
nézzétek meg és egy kis véleményt légyszi
Köszi
zsircapa23.mybrute.com -
kacsausztato
csendes tag
Teljesen egyetértek!Mindig valami bődületes mondvacsinált faszagyerek ver szarrá mindenkit!
-
zazu96
csendes tag
Ez igaz!
Én próbáltam ezt hogy kikapcsolod a routered és valamit csinsz az
adobe flash playerrel de aztse tudtam holvagyok.
Rgyébként sikerült minden.Az a kép is kiugrott minden harcnál
de amikor csináltam egy pupillt alá nemkaptam érte semmit!
Ezek meg csinálnak 9999999pupillt maguk alá és 1óra alatt
megvannak 234lvl.
Ez igy csalás
Am lécci
zsircapa23.mybrute.com -
Viktor77
titán
válasz
TheMarkov
üzenetére
Figyelj, itt nem kell hazudni. Attól, hogy valaki alád pupiloz, semmivel sem kap jobb Brute-ot, mint aki véletlenszerűen csinál egyet.
Simán csak kérd meg a topiclakókat, hogy csináljanak pupilt alád, és viszonozd.
Komolyan mondom, nem értem, egy ilyen szaros kis játékban miért kell csalni vagy megpróbálni átverni másokat.

-
TheMarkov
csendes tag
Ha jó Brute-ot akarsz: markow.mybrute.com

Am itt lehet olvasgatni: my-brute.mlap.hu - leírások, pupi csalás, magyar klán stb.
-
zazu96
csendes tag
Bocs!
zsircapa23 nemelado
sorry
ö alá inkább pupilozzatok légyszi
jo karaktert látok benne!
zsircapa23.mybrute.com
cserébe adjatok linkeket és énis csinálok
és fejlesztem is öket!
-
zazu96
csendes tag
SZiasztok vannak karaktereim ingyen
mindegyiknek az a kodja ami a neve
kaha-suijin.mybrute.com
kakaember11.mybrute.com
zsircapa23.mybrute.com
ez különösen erös kari a fegyojával 30-50ig ver
-
zazu96
csendes tag
Jah ez lemaradt sorry!

http://zazutheheroes0.mybrute.com/ -
Errorka15
csendes tag
Hali, jo kis játék

Nézd meg a brutom
és csatlakozz a klánomba 
Kár hogy egymás ellen nem lehet játszani :SJa ez lemardt:
http://mr-errorka.mybrute.com
Kiegészítettem ezt a hozzászólást az #509-es postod tartalmával, azt pedig töröltem.
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
attiati
veterán
funny
13. szinten van a karakter, és 69-es életereje van (1 kutyával)....
a legtöbb karakternek 2. szinten kutyával együtt több hp-je van.
Akármilyen fasza lesz, így képtelenség. Sok eseten két ütés túlélésére képes.Másik karakter 12. szinten nem hajlandó elővenni a fegyvereit, ha igen, akkor második körben dobálja el.
-
attiati
veterán
ellenfélnek 3 vagy 4 lehetett a speedje, 1 életerővel azért 5-öt visszatámadott...
[link] -
peorban
csendes tag
Udv mindenkinek!
Egy klan erdelyiek szamara (nemcsak):
http://mybrute.com/team/182758jelentkezzetek pupilnak is:
http://p30rbn.mybrute.comNem banjatok meg, higyjetek el!
Elore is koszi,
Petya -
Muton
addikt
nekem most az a bajom, hogy többször is elértem 13h-ig és mégsem kaptam új rangot

-
Viktor77
titán
Ezt hogy érted? Ha nem lépsz be, nem is fejlődsz, ez esetben nincs miről beszélnünk. Ha úgy érted, hogy bármikor kihívhat bárki, akkor ez teljesen normális, és még ekkor sem biztos, hogy vesztesz.
Engem is szoktak kihívni (bár eléggé ritkán, ezt furcsállom), de nem mindig vesztek. De igazából nem is számít, ez nem ront vagy javít a helyzeteden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux Mint
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és van egy másik karim 1999 aki már level 19es mindjárt 20as arra kérnélek titeket hogy pls pupiloljatok alájuk és én is visszapupilolok XDD am jgmagic99 egy blackbrute jah és valaki elmondaná hogykell pupilolni mások alá ???

de ha naon hardcore vagy akk magadnak is csinálhatsz, de akk csak akk kapsz exp-t, ha megváltoztatod az ipcímedet!

várjun aki meg mondja annak adom a 225-ös szintes my brute-tomat és bocsánat hogy lány lesz mert nekem is egy lány adta de nagyon erős (néhány ütéssel kinyom valakit) jó