Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
kőbaltás
üzenetére
Elnézést kérek, hogy csak most kerültem elő, de fáradt voltam a munka miatt és nem volt türelmem leülni a gép elé és hosszabb lélegzetvételű szövegeket írni. Ha esetleg tudok valamiben segíteni, akkor priviben is írhatsz és válaszolok vagy magyarázok is szívesen.
Látom, azért a dolgok nagy részét összehoztátok. A televízióra picit visszatérve: nekem a szívem csücske a Philips, bár első generációs Samsung TFT-LCD (LE26R72B) televízióm van. Miért? Mert az egyik legjobb minőség és európai. Nekünk ad munkát. Nem is értem, hogy miért nem reklámozzák jobban, hiszen saját érdekünk lenne európai terméket vásárolni. Igaz, valamivel drágább mint a Samsung..
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest