- Milyen processzort vegyek?
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
kőbaltás #4514 üzenetére
Elnézést kérek, hogy csak most kerültem elő, de fáradt voltam a munka miatt és nem volt türelmem leülni a gép elé és hosszabb lélegzetvételű szövegeket írni. Ha esetleg tudok valamiben segíteni, akkor priviben is írhatsz és válaszolok vagy magyarázok is szívesen.
Látom, azért a dolgok nagy részét összehoztátok. A televízióra picit visszatérve: nekem a szívem csücske a Philips, bár első generációs Samsung TFT-LCD (LE26R72B) televízióm van. Miért? Mert az egyik legjobb minőség és európai. Nekünk ad munkát. Nem is értem, hogy miért nem reklámozzák jobban, hiszen saját érdekünk lenne európai terméket vásárolni. Igaz, valamivel drágább mint a Samsung..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Amazon Kindle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest