- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #2417 üzenetére
Köszönöm Deception
január hatra volt kiirva de elöbb jött,hát elsö látásra szerelem lett
egészséges mindene megvan ,úgy hogy minden happy
De hogy ne csak offoljak ,szerintem én is majd a te utadat járom be a tablettel,a mag kikapcsolást azért írattam hibalistára ,mert tudom az nem javítható.Ha jön az új akkor a szervizben,rádobom a system tunert ha offol amit küldenek egyből megy vissza.Ha túl nyúlnak 30 napon mint neked akkor meg elzárkózok a csere elől és pénzt vissza.Nem lenne gond a tablettel de ez akkumulátor mizéria betette nálam a kiskaput,mert hogy mag off az még elmenne,de hogy 4-5 havonta meghal az akkumulátor hát az nem.Van 3 éves telefonom is és a mai napig patent benne minden,pedig csak egy nokia 5230 és az új tulajdonosát is jól szolgálja.Szerintem neked ideje lenne lassan az asztalt verni a 30 napon túli szervizelés miatt....Amúgy ha leírtad volna hogy jártál akkor se trolkodsz,hanem csak óvatosabbá teszed a jövőbeni vásárlokat,te voltál itt aki a support helyett is sokat segített ,próbáltad megoldani a problémád a wifivel,és nem sírni mentél egyből az üzletbe.Aki meg azt mondja 40 ért ne várjunk csodát nincs igaza,ennyi pénzért elvárható hogy legalább 2 évig hardveres döglései ne legyenek a kütyünek, mint ahogy mi is elnézzük a hiányosságait pl: optimalizáció nem sok,gyenge wifi térerő,mag offba marad,tn panel,alacsony üzemidő,néha lefagy,skype csak bluetooth fülessel mert nem ér semmit a mikrofon benne és társai,na meg az erős support ami mögötte van...De az ami neked volt hogy a wifit nem tudja ébren tartani,vagy hogy áramforrás hiányos 220 volt nélkül mert meghal az aksi na az nem benyelhető kategoria.Pedig szerethető tablet lenne .Ui.: bocs hogy hosszú voltam de az ünnepek alatt felk..ta az agyam a tabletem haldoklása ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- BestBuy topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest