- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
válasz
pimespo #2434 üzenetére
"A lítium akkumulátor egyik előnye az, hogy bármikor lehet töltögetni"
Ez az elmélet, csak sajnos a gyakorlat mást mutat.Van nekem egy 3 éves Samsung telóm és mindig kikapcsolásig merítem. A mai napig tökéletes az akksija. Egyik ismerősöm ugyan ilyen telójában 1 évet sem élt az akku, mert mindig rátöltögetett. Laptopoknál is meg lehet figyelni, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, ha lemerítés nélkül sokat töltőn vannak."Tehát nincsen memória-effektus, mint a nikkel akkunál."
Lítium akksiknál nem is erről van szó. -
TA68
őstag
válasz
pimespo #2427 üzenetére
1-2%-ra le kell meríteni a lítiumos akkut is! Tudom, hogy a neten sokszor teljesen mást írnak, de ha nincs eléggé lemerítve, nagyon hamar tönkremegy.(ez a tapasztalat) A tabletekben a töltő áramkör 80%-ig gyorstöltést végez, a maradék 20% csepptöltéssel kerül (kb.2óra alatt) az akkuba!
Még arra érdemes figyelni, hogy először a töltőt a tablethez kell csatlakoztatni, csak azután a konnektorba. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
pimespo #2418 üzenetére
Az enyémen is ilyen volt a kijelző (a csere készüléken), de nem volt ennyire durva. Pici szürke szennyeződés folt volt csak látható, de ha a wi-fi rendesen működik, nem háborogtam volna érte. Persze így utólag ez nagy butaság volt, hiszen ez a jelenség az érintésérzékeny réteg és az üveg elválására utal. Az pedig idővel tovább romlik!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest