Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
Sziasztok,
Nagyon régen jártam erre. Május 8-án adtam le az Auchanba az én kis drágám, vagy inkább olcsóm...
Azóta semmi hír nem volt róla, máig szöszöltek vele. Ja, ugye akksi megdagadás volt a práblem. Na ennyi idő kellett, hogy megszüljék: Nem javítható a cucc. Úgyhogy szó nélkül kaptam vissza a 40 ezer Ft-ot. Volt fél évig egy ilyen szarom, de legalább ingyen!
Most asszem megvárom az őszt, és veszek egy iPad Mini 2-t.
Jó volt Önökkel egy hajón szolgálni!
És persze köszönök minden segítséget, amit e fórumon kaptam!
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4432 üzenetére
Cashback.
-
plityo
tag
válasz
Agent Orange #4411 üzenetére
Ilyen névvel nyilván "promótálod" a Carmát
-
plityo
tag
válasz
this is life #4376 üzenetére
az minden esetre tény, hogy ez a video van oda belinkelve. ROM 4.1.2 touchwiz ROM gadmei E8HD
-
plityo
tag
én sem töltöttem napi egyszer. csak úgy alkalomszerűen. de volt, hogy egy napot is a töltőn volt, mikor nem foglalkoztam vele. am sokáig bírta az akksi, nem fáradt hamar. viszont elkezdte azt csinálni, hogy hiába volt sokat töltőn, nem ment fel, csak 70%-ig a töltés bekapcsolás után. aztán lehúztam, visszadugtam, és felment 100-ig. meg a lemerülés elkezdett "egyszercsak" jelenség lenni.
-
plityo
tag
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4350 üzenetére
köszi a választ!
leadtam a cuccost az auchanban, türelmet kértek. de mivel ezt a fórumot már régóta látogatom, fel vagyok készülve a várakozásra
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #4348 üzenetére
Köszi az infót! És a rootolással mi a helyzet? Az is legál?
-
plityo
tag
ciki van. vissza akarom rakni a myaudio romot, hogy ne legyen cink a garival. de nem hajlandó felrakni. "signiture verification failed". visszaolvastam, volt már másnak is ilyen, de nem egyértelmű a megoldás...
van ötletetek???amúgy cink, ha gadmei rommal viszem vissza?
-
plityo
tag
válasz
this is life #4339 üzenetére
ugye?
ha valaki gondolkozik rajta, hogy vegyen-e ilyet, akkor én... hát... annyira nem bátorítanám
a hw specifikáció alapján tuti vétel, csak hát ide igazán igaz, hogy nem minden arany, ami fénylik
áldom az eget, hogy fél éves kora előtt beszart az akksi
amúgy sztem várok őszig, aztán iPad Mini 2, hátha azzal nem lesznek ilyen gondok
-
plityo
tag
na, csak for your interest: előkerestem a papírokat, május 11-én lesz fél éves a kicsike. ma felrakom rá a gyári progit, és viszem vissza gyorsan a madarastescoba pénzre cserélni. remélem sikerrel járok. (ja, feldagadt az akksi...
-
plityo
tag
sziasztok,
régen jártam erre.
ahogy elnézem, nem sokat változott a téma...
viszonylag kifogástalanul működött a masina, a wifi ledobálást leszámítva. az akksi jól bírja, bár volt, h 75%-kal vettem le "teletöltődés" után. ez ha előfordult, akkor kikapcsolt töltés esetén jelentkezett, de bekapcsolva 100-ig felment.
ma viszont (kb. 5 hónapos) elkezdte produkálni a jóöreg akksidagadás összetéveszthetetlen tünetét: már sima gépelésnél fodrozódik a képernyő közepe. szóval azt hiszem, rövidesen érzékeny búcsút veszünk egymástól...
-
plityo
tag
válasz
Donki Hóte #3230 üzenetére
A HDMI kábel hossza nem releváns, i think
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #3212 üzenetére
én nem olvastam el, csak volt egy sejtésem, hogy nem 1,5 GHz
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #3209 üzenetére
A GPU?
-
plityo
tag
válasz
Kiskarak #3181 üzenetére
1. hsz-ben le van írva elég egyértelműen.
A 2. mag off téma pedig tényleg már teológiai vita itt a fórumon, hogy hazudik-e a system tuner, vagy nem. Én is azon az oldalon állok, hogy nem, mert a húzósabb programok, pl. az NFS Most Wanted igenis szaggatósabb lesz, ha a második mag offba megy. Megoldás rá a képernyőzár kikapcsolása, tehát "lakatmentes" feloldást használni. Akkor nem kapcsolja ki a 2. magot sosem, ergo nem is ragad offba. Ennek köszönhetően viszont a készenlét megrövidül, mivel jobban zabálja az akksit.
-
plityo
tag
válasz
this is life #3113 üzenetére
Téma szempontjából totálisan irreleváns, de a 4.2 is Jelly Bean, nem kapott új fantázianevet.
-
plityo
tag
nagy élvezettel olvasom az eszmecserét arról, hogy jó vétel-e, vagy nem. aki vett ilyet, és bizonygatja, hogy márpedig ez tényleg jó vétel, az kérem nem más, mint a kognitív disszonancia ékes példája.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2911 üzenetére
És nem kényelmetlenül nagy?
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2896 üzenetére
ő milyen jószág is?
-
plityo
tag
válasz
this is life #2783 üzenetére
Köszönöm a kedves kívánságot. Nem gyilkolom agyon, kb. a napi 2-4 óra reális. Amúgy működik jól eddig, a wifit azt eldobálja rabszodikusan kikapcsolt kijelzővel, más nincs.
Azért még majd garanciális időhatáron belül kicsit odapakolok neki.
-
plityo
tag
válasz
this is life #2781 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy megy náluk a gari téma. Másfajta üzleti kapcsolatban volt/van hozzájuk szerencsém, és hát elég franciásan nyomják.
-
plityo
tag
Szidjátok itt az Edigitalt meg a MediaMarktot... Én az Auchanban vettem, ismerve őket bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha egyszer vissza kell vinnem.
Néha felsírok álmomban, mikor eszembe jut.
-
plityo
tag
válasz
janika1988 #2704 üzenetére
kicsomagolod a ROM-ot, akkor egy könyvtár van benne (amiben van két zip, igen), és ezt a könyvtárat másolod fel sd kártyára, gyökérbe. és ezt telepíted recovery-ből.
a képernyőzár mellőzése pedig azt jelenti, hogy kikapcsolod a képernyőzárat, azaz nincs kislakat. de attól még a képernyő nem világít, csak nincs alvó mód.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2619 üzenetére
Already known that, csak ilyen a humorom.
Nyilván nem gondoltam, hogy a BT hardwer kinőtt a telefonban.
A TV-knél is bevett szokás pl. az USB-s képnézegetés feljavítása filmlejátszásra, stb.
-
plityo
tag
Nos, hát örülök, hogy ilyen vidám perceket sikerült okoznom a betekintési szögre való rákérdezésemmel. Elmondanám akkor, hogy ezt csupán azért kérdeztem, mert mikor a legújabb Gadmei romot próbálgatták itt páran, akkor képminőség javulásról számoltak be, sőt, még a betekintési szög is szóba került... Bizony...
Nevezetesen:
[link]
[link]Amúgy mióta az iPhone-ba frissítéssel beleprogramozták a bluetoothot, én már nem lepődök meg semmin.
-
plityo
tag
válasz
eckmester #2518 üzenetére
hát fogalmam sincs
az úgy volt, hogy az én tabom kikapcsoláskor végtelen ciklusba került. csak pörgött, pörgött, de nem lőtte le magát. aztán volt itt az a mag ki-be kapcsoló progi (ami nem működött). Mikor azt felraktam, és beragadt miatta újra a mag, akkor vmiért kikapcsolt rendesen. Miután letöröltem, ismét nem. Ezek után tűnt fel, hogy kikapcsolásnál kiírja a háttérben, hogy "System tuner has been granted for superuser permissions" (vagy mi). Ebből gondoltam, hogy köze lehet a dologhoz. Így letöröltem, és láss csodát, kikapcsol, ahogy kell...
-
plityo
tag
No, letöröltem a System Tunert, így már ki lehet kapcsolni a tabot.
-
plityo
tag
unokatesóm (21 éves leányzó) is kapott egy ilyen csodát karácsonyra... hát nem engedem ide erre a fórumra, az biztos.
majd én kezelgetem neki, de ezek a hw problémák igen aggasztóak már...
-
plityo
tag
válasz
this is life #2405 üzenetére
gratulálok az édes teherhez
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2392 üzenetére
Ez érdekes, nem tudtam, hogy így megy a ZS kategóriának a cucc, de teljesen logikus és jogos is. El lehet adni, mert mi megvesszük.
És persze hazudnék, ha azt mondnám, hogy nincs bennem egy kis hőbörgés, na de 40 ezerért venni egy papíron versenyképes hardware-t egy olyan szegmensben, ahol ez az ár csúnyán olcsónak számít? Hát tegyük a szívünkre a kezünket, és úgy mondjuk, hogy jobbat érdemelünk.
Ez a bizonyos "tuti vétel" kategória.
Mindazonáltal amit leírtál, az tényleg azt támasztja alá, hogy hiú ábránd ezeket szoftveresen megoldani...
-
plityo
tag
Ne viccelj, átverésről szó sincs, csak megosztom a tapasztalataim a többiek kedvéért.
Tudod - magamból kiindulva - eléggé ki vagyunk éhezve működő megoldásokra, amik ezeket az idegesítő bugokat végre megoldaná...
De szerintem ez azért is hiú ábránd lehet szoftveresen, mert ahány gép, annyiféle hiba ugyan azzal a sw háttérrel. Van akinek szar a wifi (és nem is oldja meg semmi), van akinek jó. Az akksik beszarása is elég rapszodikusan alakul, a magok beragadásáról nem is beszélve...
-
plityo
tag
Kipróbáltam, System Tunerrel ellenenőriztem a magok működését. Először hiába kapcsolgattam, nem lőtte le a magot. Aztán kikapcsolt. Na de vissza már nem, hiába zöld a lámpa... Szóval tőlem "Cáfolva" pecsétet kap. Gadmei ROM-mal, asszem a 10.26-os.
(Egyébként a leírása szerint csak Samsung cuccal működik, ha nem Samsung, akkor semmi nem garantált.) -
plityo
tag
-
plityo
tag
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2351 üzenetére
két tokot rendeltem, így a szállítás splittelve lett.
-
plityo
tag
BÚÉK mindenkinek!
Itt a konkrét link, ezt rendeltem: http://www.go2tao.com/15057037434.html
Mint írtam, fekete már nem volt, aztán hogy azóta mi újság, nem tudom.A fizetés volt kicsit komplikált, mert külön kell először kifizetni a tokot, amit meg is tettem PayPallal. Aztán a szállítást is kiszámolják, mikor beérkezik a go2tao-hoz a cucc, és azt is ki kell fizetni. Igen ám, csak a PayPal számlájukat közben befagyasztották, így a banki utalással próbálkoztam, amire az Erste bő 1600-at "ráhátékázott", aztán a kínai bank is levolt kb. ugyan ennyit, így az egy hét átfutási idő után kiderült, hogy kevés lett a pénz, ami érkezett. Utána regisztráltam a moneybookersnél, ahol a kártya hitelesítés megint egy külön történet. Na de végül csak sikerült kifizetni, így hozhatta a DHL. A végére a tok kb. 2000 Ft volt, hozzá a szállítás meg még egy 10-es a fizetési szopás miatt... ehhh. de legalább megvan, és pöpec.
-
plityo
tag
Leírhatatlan kálváriák után megérkezett a tok a messze keletről. Nagyon szép (szerintem), totálisan passzol, gombok, hangszórók a helyükön. Nem bújtatós, hanem bepattintós, ennek következtében nem is mágnesesen zár. Feketét már nem tudtak szerezni, így döntöttem a fehér (és nem a kék) mellett. Majd ragasztok a hátuljára egy almát.
-
plityo
tag
-
plityo
tag
Boldog Karácsonyt Nektek!
-
plityo
tag
válasz
this is life #2128 üzenetére
Leszedtem én is tőled, kösz a lot!
-
plityo
tag
vajh ez az új ROM is rootolható a hsz1-es roottal?
-
plityo
tag
Na kkor erre az új ROM-ra frissülünk, juhéjj!!! Mizujs a beragadó maggal? Az is megoldva?? 1,5 GHz vagy 1,2?? Nagyon izgi!
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #2089 üzenetére
Hm, good to know. Nekem is dobálja a wifit Gadmeivel ROM-mal is. Sajnos a build.prop cseréig még nem jutottam el, az még megér majd egy próbát. Ha nem oldja meg, akkor sem nagy érvágás, ez van, viszont majd a garanciális időszak végének közeledtével ez jó ürügy lesz a cserére. Akkor már nyilván ennek a készüléknek a híre is el lesz kopva, szóval valami jobba nyúlhatok így... Maybe.
-
plityo
tag
válasz
Deutsch8989 #2065 üzenetére
Nézd meg az Auchanban!
-
plityo
tag
-
plityo
tag
válasz
zsolt64555 #1973 üzenetére
ehhez képest fura, hogy levették a kínálatukból. vagy lehet majd visszarakják az új JB-nel?? én minden esetre kivárom, most egész használhatóan működik. legfeljebb 11 hónap múlva, a gari lejárta előtt visszaviszem majd.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1950 üzenetére
Igazááábóóól jó volna, ha már a 4.2-est raknák rá, ha ilyen lassúak
abban már van lényegi újítás is legalább
-
plityo
tag
válasz
Agent Orange #1903 üzenetére
Nem, akkor is ledobja olykor. És a képernyőzár kikapcsolásos trükk sem segít rajta.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1902 üzenetére
fú, neked aztán tényleg betelt a pohár.
amúgy valóban jó kis csomag, meg erős hw ez a prestigo. ami nekem ellene szólna, a kijelző felbontás és a bazi vastag káva. neked sok sikert hozzá, remélem menni fog a csere!
-
plityo
tag
válasz
Zollkid100 #1894 üzenetére
valóban félreértettem.
-
plityo
tag
válasz
Zollkid100 #1891 üzenetére
Gadmeinek vannak frissebb ROM-jai, azt hiszem a 10.26-os a legújabb. És mivel MyAudio 808DCC = Gadmei E8HD, ezért előfordul, hogy ezekről a ROM-okról beszélünk.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1885 üzenetére
Nem tudom.. Mióta kikapcsoltam a képernyő zárat, teljesen barátságos, gyors. Leszámítva, hogy nem kapcsol ki...
De úgy vettem észre, hogy a wifit sem dobálgatja.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1879 üzenetére
Oké, meglehetősen pongyolán fogalmaztam. Amúgy ebben a fórumban is igen frankón összeszedted és leírtad a #997-es hozzászólásban.
Na de ez a superuserség, azaz a root eltűnik reflash esetén, nemde?
-
plityo
tag
válasz
vertebrata #1874 üzenetére
Igen, ha szűz ROM-ot raksz fel, az nem lesz rootolt. Hiszen a root is egy "update", ami a ROM-ot frissíti, írja át.
-
plityo
tag
Az vajh miért van, hogy kikapcsolásnál nem kapcsol ki, csak pörgeti, pörgeti, hogy leállítás? Aztán hosszú gombnyomással kell kényszerített leállást csinálni. Találkoztatok már ilyen problémával?
-
plityo
tag
ÖRÖMHÍR, hogy ébren várt a masina, mikor hazaértem. mindkét mag online! sleep time 0:00, pedig be van kapcsolva a sleep. a képernyôzárat vettem ki, ahogy mondtátok. tehát úgy tûnik ez a megoldás sok bajra. (mondjuk számomra érthetetlen, de mindegy.)
kikapcsolt wifivel és kijelzôvel 33%-ot merült a nap folyamán, ami azért több, mint a sleep esetében, ami kb. 8%-ot jelentett. na de legalább így mûködik normálisan!!!! :-) szóval inkább érdemes kikapcsolni a gépet hosszú nem használat esetén.
de ha használod, legyen kikapcsolva a képernyôzár!!!! (sztem ez 1. hsz-ba való info amúgy...) -
plityo
tag
válasz
waterphone #1856 üzenetére
Bennem meg az erősödött meg, hogy van az olcsó tablet, és van a jó tablet. Ezt azért vettem, hogy rájöjjek, kell-e nekem tablet, ez megért 40 ezer Ft-ot. Ha tényleg kell, akkor Nexus vagy Galaxy lesz az opció, nem MyAudio vagy ConCorde... Vagy iPad, de az Androidot nagyon megkedveltem...
Olcsó húsnak híg a leve sajnos, ez általában minden elektronikai cikkre hatványozottan igaz. De a menzás tabok közül továbbra is azt mondom, hogy ez egész fogyasztható, csak muszáj kicsit foglalkozni vele.
...úgymond kell egy kis utófűszerezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest