Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rheaume
csendes tag
Ma végre megjött az SMS mehetek az edigitalba átvenni a készüléket. A bejelentett hiba aksi-dagadás, a képernyő elvált a kerettől. munkalapon leírták hogy a felvett hibák valósak, fennállnak, ezért szoftverfrissitést végeztek, majd tesztelés OK. az aksival és a kerettel nem csináltak semmit. viszont javasolják hogy egyszerre ne futassak sok alkalmazást, és szabadítsak fel elég helyet, akkor nem fog melegedni az aksi. ???? kb 2 böngészőt telepítettem, mert az alap az szar volt, semmi mást.
de a legjobb:
febr 3-án járt le az 1 év
jan 28-án adtam le az üzletbena munkalap szerint feb 12-én kapta meg a szervíz, feb 27-én visszaadta, nekem ma márc 10-én szóltak. szerintük így már lejárt a garancia. hosszas számolás/telefonálás után ha ma rögtön visszaküldöm akkor még garanciális.
biztos én vagyok a naiv, de ha jan 28-án leadom, akkor ne teljen már a garancia ideje, amíg vissza nem kapom, így hogyan döntsem el hogy megjavították-e vagy sem.
szóval sokat nem várok a történettől, a tanulság számomra, hogy legközelebb nem fogok sajnálni plusz 10e-t hogy ne egy noname terméket vegyek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest