Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
A készülékem a 2. szállítmányból való, még 4.0.3-mal kaptam, de már magyar nyelvvel. Tegnap újrahúztam véletlenül a 4.0.4-es ROM-ot, a root miatt. Most, teljesen belakva, ráeresztettem az AnTuTu--t. Az eredmény: 7884 1512 MHz-en.
Ha jól emlékszem, a 4.0.3-al is hasonló lett az eredmény. Már nincs időm, majd este vissza nézem az AndroidHungary fórumán linkelt képeimen...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Léghűtés topik
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest